Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandałer

Dlaczego skarpety w sandałach to takie zgorszenie?

Polecane posty

Gość Sandałer

WItam, kobieta, na której mi zależy, nie chce się ze mną już spotykać, bo spotkała mnie w kościele ubranego w szare skarpety frote i sandały. Mam pytanie do wszystkich pań, czy ona ma rację mówiąc, że taki zestaw jest obciachowy? a czy wy też nie poszłybyście do łóżka z facetem z powodu jego obuwia?

Gość bele de jour
dokładnie sandały są ok. Ale skarpety+sandały:o masakra

Gość młoda dziewczyna!
dla mnie to idz i nie wracaj!

Gość dwa i pół
o tym sie poprostu nie dyskutuje

Totalnie aseksualne:( najlepszy jest tekst spotkala mnie kosciele w sandalach i skarpetkach:P he czyli to Twoj elegancki koscielny zestawik:) Wyobrazam sobie jakim typem faceta jestes

sandały są same w sobie obuwiem typowo na lato wiec powinno się je nosić na gołe stopy a jak komuś zimno to powinien założyć zakryte buty i do tego skarpetki wygląda to po prostu nie estetycznie i śmiesznie :D

Gość młoda dziewczyna!
przecież sandały są z definicji obuwiem na gołą stopę noszonym w ciepłą pogodę. Po co zakładać skarpetkę- jak jest chłodniej to zakładasz całe buty.

Nie widze w tym nic gorszącego, nie wiem, moze na modzie sie nie znam, ale na silowni tylko w ten sposob cwicze. Jak mialem same gole stopy w sandalach, to skurcz mnie lapal, jak mialem gole stopy w adidasach, to mialem odparzenia, wiec sanadł + skarpetka są wg mnie najlepszym rozwiązaniem i nie czuje sie z tego powodu jakiś obciachowy

Ksw-a wychodzisz tak na miasto ?Bo różnica jest cwiczenie w zamknietym pomieszczeniu w silowni w sportowych sandalkach

Na miasto okazji nie mialem, bo obciach:) ale jesli ja bym mial wyznaczac nowe trendy w modzie, to skarpety w sanadałach by tak gorszące nie były. Z powodu treningow czesto mnie skurcz w stopach i w lydkach lapie, takze sam bym tak chodzil.

Gość do KSW
fuj, a adidasy + skarpetki to złe połączenie? sandały i skarpetki to mega obciach :P

Ksw-wybacz ale te skarpety w sandalkach ...to moze my do japonek bedziemy tez zakladaly?:O

adidasy + skarpetki są zle na silowni gdy na dworze jest plus 25stopni. Na dworze jest OK.

Gość Karaluszek z Karabachu
He he he sandały w skarpetach to zgorszenie na maksa i już, nie ma się co zastanawiać. Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio projektanci zaczęli coś kombinować przy tym trendzie, ale nie wierzę, żeby się to udało pogodzić. To tak jak... nawet nie wiem jak co :) __ http://www.tanie-latanie.net/

Adidas i skarpetka-moga byc jest jednak pewien warunek : -masywne adidasy-dluzsza skarpeta -delikatne halowki -stopki

Gość bzzzykacz
Super temat na erotycznym 🖐️ :o

Na erotycznym, bo chlopak nie bedzie mial juz ruchania

Gość po kolei
po pierwsze też nie wiem co jest obciachowego we frocie pod sandały, podobnie jak w słomie z butów... ciepło, miękko... ale kolego, jak ty o tej porze roku do kosciola w sandalach i skarpetach chodzisz, to chyba sie tobie cos pokielbaskowalo? uwazaj na siebie bo siem przenziembisz.

Gość do izabella
hej bejbuniu, ja mam konto na allegro, mogę Ci kupić te sandały jak mi wyniuplasz szlaucha

Gość do izabella
ojoj, ale najpierw daj swoje zdjęcie, bo numer stopy 40 to już niezłe platfusy jak na babeczkę...