Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johhnybravoo

LASKI Z KRÓTKIMI NOGAMI SĄ OBLESNE

Polecane posty

Gość johhnybravoo

i aseksualne odrzuca mnie od takich panienek, dziewczyna powinna byc reprezentatywna długie zgrabne nogi to podstawa

Gość Pyton Wielki
Niska kobieta jak jest szczupła to też ma długie nogi. Bardziej chodzi o proporcje.

Gość sfdbrgfdfbvdcxdxdf
johhnybravoo-obys trafil zone z dlugimi nogami i pustym łbem, od razu ci sie marzenia odwróca :D

Gość ehhhhhhhhh
długie nogi to przeważnie długie brzydkie stopy:(

chyba ktoś ejst karłem i ma stópki jak baletnica :D ja mam 178 :D długie nogi :D i proporcjonalne stopy 39/40 Pewnych rzeczy nie przeskoczycie karzełi :D

Gość do vera icona
to duże masz stopy jak na kobietę....fuj!!!!

" Niska kobieta jak jest szczupła to też ma długie nogi." :D:D:D To jak kobieta tyje to nagle jej się nogi skracają? :D:D:D Pewnie jeszcze wprost proporcjonalnie do kilogramów, które jej przybywają :D Ciekawe jaki przelicznik :D 5kg=1cm?? :D Co najwyżej wizualnie mogą wydawać się krótsze... Myśl co piszesz...

A ja ma 170, nogi więcej niż w porządku ;-) i rozmiar stopy 35/36. Przynajmniej zawsze w sklepach jest mój rozmiar, bo małe numery schodzą najgorzej

podobnie obleśni są faceci z małymi fiutkami:) pozdrawiam autorze:D

Ja jestem karłem? Za to ty masz nogi jak kajaki, 40 to juz prawie męski rozmiar. Napewno twoje stópki są równie seksowne jak moje :-D

nie ty, tępa strzało :D napisałam 39/40. 40 to ja mam cichobieżki :) Szpilki mam w rozmiarze 38.5 jakie mam mieć stopy? na obuwie dziecięce? w końcu jakaś człapa musi utrzymać osobę mojego wzrostu.

Gdybym uważała, ze jestes niska to napisałabym "karlico" :classic_cool: Wzracałam sie do jakiegoś niedorobionego karła piszącego na pomarańczowo :D

Gość buahahahahhehehe
taaa, vera icona a klapki pewnie już masz rozmiar 36 , dobre łehehehe

Uwierz, nie wyglądaja na duże :O z reszta co za teego :O Wzrost, kolor włosow, oczu, numer buta czy tam brodawki na tzytzach nie są zależne ode mnie. Czysta genetyka :)

Gość kreddkaxdd
nie wierze ze dorosla kobietra powyzej 15 roku zycia ma stopy w rozm 35-36! wezcie bez takiej sciemy, ten rzmiar to króluje na dziale dzieciecym. normalna kobieta ma 38-39-40

No kurcze, to jestem jakimś wybrykim natury! Mam 36 w kozakach i niektórych balerinach, 35 w szpilkach. Takie rozmiary są np. w ccc i to nie na dziale dziecięcym. Pewnie sama masz 40 i zazdrościsz :-P

Gość Longoria ma krótkie nogi
jak kaczka. Mimo, że buźkę ma słodką.

Gość kreddkaxdd
masz 39 i nie narzekam mam 170cm i długie nogidu do tego zgrabne nie raz slyszałam nawet od przechodniów, meżczyzni, kobiety nawet ostatnio zatrzymala mnie bardzo zadbana kobieta po 40 powiedziala ze nogi mam ''jak odrysowane'' .mam ładną buzie faceci mówią ze jestem sliczna ale nogi uwazam za swój najwiekszy dar.

Gość kreddkaxdd
Mam stałych kljentów , którzy oprócz normalnej ceny zawsze mi zostawiają spore napiwki.

wiecie, zależy kto co lubi :) to że dziewczyna ma być reprezentatywna to o tym nie świadczą tylko nogi ;d

Gość Facioz
Autorowi proponuje, aby więcej czasu spędzał na powietrzu, bo od filmików i masturbacji we łbie się pierd*li(jak widać nie tylko od coli) Pozdrawiam

Gość Mam 164 cm i nogi
100cm, rozmiar liczony od ziemi do kroku. Krotkie?! To wiecej niz polowa mojego ciala!!! a stopy 38