Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenibyja

Duże piersi dlaczego tak mało kobiet ma takie.

Polecane posty

Gość Cytrynowa_kama
Małe piersi są odpowiedzią ewolucji na wasze małe korniszonki ;p hehe

Gość Szczesliwy1982
Moja zona ma 75DD i sa clakiem jedrne... Mialem kilka dziewczyn z miseczkami B wczesniej kazda byla wspaniala i przy kazdej czulem ze jestem wspanialym kochankiem. Nie trudno jest byc dobrym kochankiem i kochac sie z kobieta ktora ma male piersi... sa bardzo jedrne ale malo podniecajace... Mozna sie jednak dopiero o tym przekonac jak sie ma przywilej poznac kobiete z miseczka C i wiecej ze patrzac na nia podczas sexu i wytrzymac dluzej niz kilka minut to nie lada sztuka... i to daje prawdziwe porownanie co jest sexy... ktos probowal ten wie... Nie sztuka jest sie kochac cala noc z kobieta z malymi piersiami , przy kobiecie z wiekszymi piersiami po prostu chce sie miec orgazm i nie mozna sie powstrzyamac (no prawie :-)... Tak jak ktos napisal mozna marzyc o takich kobietach... dla niektorych z nas takie marzenia sie spelniaja... Minusem przepieknej i wspaniale obdarzonej zony jest to ze trzeba znosic zaczepki i sokoli wzrok prawie kazdego obcego mezczyzny... :-P

Gość skacząca nago
nie ważne czy duże czy małe ale jakiego kształtu :P

Gość skacząca nago
miało być nieważne

Gość ja uwielbiam duże duże !!!!

Gość Szczesliwy1982
Zabawne bo moja zona tez zawsze mowi ze wolalaby miec miseczke B... ale ja lubie jej DD :-)

heh bo nie wiesz jaki to problem miec DD..i wieksze...nie wiem dlaczego faceci lubia wiecej obwislej skory...;/

Gość satino klementino
no to deseczki, chodzmy popełnic masowe samobójstwo :D :o już nigdy nie uwierzę facetowi, że lubi mały/średni ale ładny biust. :o

Gość tajne przez poufne
"disgusting" idę o zakład że jesteś głęboko zakonspirowaną miseczką A...;)

Gość wypowiem sie ja
a wogole po cholere gadac o czyms takim . kazdy jest inny. jedne dziewczyny maja duzy biust a inne maly albo wcale tak samo faceci. jedni maja duze penisy a inne mniejsze. to samo tyczy sie wzrostu i wszystkiego innego. kazdy jest inny i o to chyba w tym wszystkim chodzi. gdybysmy wszyscy byli tacy sami to by bylo nudno. poza tym rozmiary czegokolwiek sa niewazne. liczy sie dopasowanie i to wszystko.

Gość Ja mam DD i dusze bym oddała
za B lub C. A głupia kiedy miałam C marzyłam o większych:o Nie są obwisłe bo bardzo ale to bardzo o nie dbam. Mam jednak świadomość tego,że kiedyś będę je mogła chować za pasek spodni ;) No ale do tego czasu mam zamiar pomniejszyć :) A co się tyczy tematu. Kiedyś miałam trochę głupią sytuację. W swojej paczce ja jedna mam duży biust. Kiedyś w knajpce kumpela powiedziała mi,że chciałaby mieć taki biust jak mój. Ja odpowiedziałam je,że nie ma pojęcia o co prosi (zresztą dziewczyny z dużymi piersiami wiedzą o co mi chodzi ). Wtedy do dyskusji dołączyli się koledzy. Jeden z nich powiedział,że mam się cieszyć bo każdy facet,nawet ten który deklaruje,że woli małe widząc taki dekolt jak mój myśli tylko o tym,że fanie by było mieć w łóżku takie,wtulić w nie twarz,miętosić i pieścić. Reszta przytakiwała z wielkim zapałem;) Odpowiedziałam im,że może i tak ale po latach gdyby zaczęły tracić jędrność już by się tak nie cieszyli. I na to odpowiedział mi inny kolega,że leprze duże obwisłe niż małe obwisłe.

Gość Ja mam DD i dusze bym oddała
lepsze *

Gość fida
a ja mam 75J i wcale nie jestem zadowolona

Gość blę27
ja mam 70H i bardzo lubię moje piersi...nie są obwisłe...są okrągłe i blisko siebie....