Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loża

zrobiona mi makijaż utrwalony lakierem do włosów-dramat.kraków

Polecane posty

Gość loża

właśnie w nowej hucie na centrum

Gość loża
przyszłam do fryzjera na próbnego koka miesiąc przed moim ślubem .w tym czasie wywinęła sie rozmowa z fryzjerką...szefowa tegoż salonu.....syfu...ze nie muszę nigdzie chodzić ona mi zrobi makijaż, ależ ma super kosmetyki firmowe....jestem alergikiem wiec nie moge mieć i nie używam tanich kosmetyków, ponieważ dostają uczulenie,plamy i wypryski ropne.próbny makijaż okazał się moim najwiekszym koszmarem. zamkłam oczy podczas robienia jak ta pani chciała,jeszcze utrwale pani makijaż i nagle prysk w twarz,zaraz otworzyłam oczy i zobaczyłam się w lustrze szczęka mi opadła . kosmetyki za około 6zł..na pigalaku mniej makijażu i cienia niebieskiego na powiekach mają i na dodatek potraktowała mi twarz dla utrwalenia swojej pracy lakierem do włosów.......leczyłam twarz u dermatologa prawie cały miesiąc .Zwariowałam i wyszłam.nie wiem co mnie nawiedziło zeby sie dac namówić.DRAMAT ta baba nie ma zadnych kwalifikacji co mnie opętało,bede chyba żądać wzrot kosztów leczenia.wystrzegajcie sie tego pożal sie Boże nowo otwartego salonu.dopinają tez włosy bez kwalifikacji była przy mnie klientka o zwrot kasy i to juz było dla mnie przestrogą,

Gość jv jh
"zamkłam oczy" :-0 :-0 :-0 i wszystko na ten temat 🖐️

Gość niktniktnikt
kurwa takie cos to tylko w krakowie.. jak ja nienawidze tego miasta

Gość loża
chyba ja zwariowałam ze zamkłam oczy a ją poje.....ało jak można tak zrobić to jest niedopuszczalne powinno być karane.robi coś co nie ma pojęcia a podszywa się pod wizażystke .pewnie tak samo wykonuje usługi fryzjerskie, dopinania włosów i tipsy a zero jakiego kolwiek dyplomu, certyfikatu. chyba po ten lakier na oczy siadł

Gość shorty32
Masakra a to niewidziałas czym cie maluje kosmetyczki zazwyczaj uzywają podkładów z clareny lub claris a jak malują cieniami do powiek to mają profesjonalne palety od razu z 80-100 zestawowym wyborem kolorów ,może babka była po kursie tylko,albo poprostu nie miała talentu wspólczucie ,ale masz racje masz prawo do odszkodowania,od razu powinnaś ja zjebac tam na miejscu masz prawo od razu do kosztów zwrotu potraktowała cię jak próbnego manekina,osobiście nie jestem wizażystka tylko po kursie ,ale jak maluje to juz porzadnie a nie odstawiam cyrków i pytam czy jest sie uczulonym na kosmetyk.

Gość loża
dowiedziałam sie ze ona nie ma żadnego kursu , nie ma pojęcia w tym co robi chce na siłe zarabiać kase na czym się da.......ostrzegam przed jej brudnym salonem fryzjerskim w hucie na centrum

Gość vnm
a może konkurencja się odezwała co???

Gość loża
nie jestem żadną konkurencją,gdybym umiała wykonac makijaż ślubny nie poszłabym go robić. kochana pracuje umysłowo nie fizycznie więc proszę nie pisz dziwnych rzeczy ,chociaż tak może to przyjełaś........uszanuje twoją kąśliwą uwagę

Gość shorty32
Ja ci współczuje tylko na przyszłosc nie daj sie masz prawo sie reklamowac

Gość wspolczuje ci jesli chodzi
o przygode jaka ci sie przytrafila, to fakt trzeba uwazac w czyje rece sie czlowiek oddaje w celu upiekszenia, tym bardziej przed tak waznym dniem jak wlasny slub, makijaz niekoniecznie musial byc utrwalony lakierem do wlosow, sa utrwalacze do makijazu i mysle, ze wlasnie takim utrwalaczem ci go utrwalila, bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze moglaby byc az tak nieodpowiedzialna, zeby to robic lakierem do wlosow . Ale czytajc w jakiej formie opisalas swoja przygode, jakos trudno mi uwierzyc, ze pracujesz umyslowo, :D cytuje :D "..zamkłam oczy podczas robienia ..." jak ktos kto pracuje umyslowio moze napisac zamklam :D..i to nie raz mimo, ze ktos Ci ironicznie zrocil na to uwage.

Gość wspolczuje ci jesli chodzi
o twoja przykra przygode, niestety trzeba uwazac w czyje rece odda sie czlowiek w celu upiekszenia, tym bardziej przed tak waznym dniem jak wlasny slub. Nie rozumie tylko, dlaczego zdecydowalas sie na fryzure i makizaz w tym salonie, ktorego nie znasz, skoro piszesz ze jest tam brudno i syf???? dlaczego wczesniej nie zapytalas o kwalifikacje tej pani. To ze makijaz nie spelnial twoich oczekiwan, tez po trosze jest twoja wina, po to robi sie probny makijaz, zebys mogla wyrazic swoja opinie, swoje oczekiwania, jezeli ci sie nie podoba poprostu to sygnalizujesz i prosisz o poprawienie. To ze pani ci makijaz utrwalila, wcale nie musi oznaczac, ze zrobila to lakierem do wlosow, makijaze utrwala sie rowniez utrwalaczami ktore sa w podobnej formie i maja podobny zapach. Nie chce mi sie wierzyc w jedno, napisalas, ze pracujesz umyslowo...wiec jak taka osoba moze napisac "zamklam" :D i to uzyc tego slowa nie raz :)...mimo, ze kros ironicznie zwrocil ci na to uwage.