Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywarzywo

NIENAWIDZE WARZYW!!!

Polecane posty

Gość antywarzywo

musze przejsc a diete ze wzgledu na grzybice - glownym skladnikiem sa warzywa, ktorych nienawidze... owoce lubie, ale niestety jesc ich nie moge (cukry proste).jak sie przekonac do warzyw? na razie nei ma ani jednego, ktory bym lubila... to okropne :(

Gość kasienkaabc..
ja bardzo lubie ziemniaki....przetworzone troche....frytki, chipsy, kopytka.....polecam

Gość jak idziesz
ugotuj fasolkę szparagową, do tego podsmaż bułkę tartą na maśle i wymieszaj. pychota:)

Gość antywarzywo
frytek, chipsow nie moge... ziemniaki tez nie maja za duzo witamin, zebym tylko je jadla :(

Gość LajzaMineli
a ja uwielbiam - np. brokuły albo kalafiory - ugotowane i panierowane , pyszne leczo (akurat sezon na paprykę, cukinię, pomidory)faszerowana papryka albo pomidory - można bez końca. Jak nie lubić warzyw?

Gość kiok
ja tez nienawidze warzyw, a fee

Jeeeezzzu a bierzesz chociaz jakies witaminy? ja jak dziennie nie zjem konskiejporcji warzyw nie mowiac o owocach to choruje....dziewczynko bez tego zginiesz !!!!

Gość kiok
ugotowane i panierowane no tak, ale z tego wszystkiego najlepsza jest ta panierka, ktora jest bardzo niezdrowa. Szamalabys ze smakiem samego kalafiora?? Nie sadze...

Gość kiok
germaine, no to podaj chociaz z 5 przykladow tych konskich dawek warzyw, bo nie wiem co mozna jesc, ugotowana marchew, ziemniaki, buraki?:O

Gość antywarzywo
nie moge nic smazonego, zadnych tluszczy, zero cukrow. musze na takiej diecie przezyc okolo 2-3 lat. najlepiej wkleje, czego NIE moge jesc: * cukier we wszystkich postaciach * biały ryż * produkty z białej mąki * zupy w proszku * wszystkie produkty zawierające drożdże * alkohol * słodkie świeże owoce, owoce suszone, kompoty * sery pleśniowe, żółte, * majonez, ketchup, * produkty fermentowane * słodkie soki, napoje gazowane * przyprawy typu Vegeta * konserwy i dania przyrządzane metodą przemysłową kiedys lubilam warzywa, potem mialam angine (jako dziecko), bralam jakies antybiotyki i nagle wszystko sie odwrocilo... nienawidze warzyw

Gość kiok
antywarzywo, nie jesz zadnych tluszczów, szczegolnie tych zdrowych jak oliwa z oliwek, olej lniany to glupota i do niczego dobrego to niedoprowadzi:O

Gość antywarzywo
akurat uzywam tylko oliwy z oliwek... :P ale racja, nei odzywiam sie zdrowo, a wyzej lista produktow ktorych nie moge jesc od dzisiaj. chce sie przekonac do warzyw... zjem ewentualnie groszek z puszki... moze jakies warzywa gotowane? :(

Gość gość
Jak lubisz pomidorową zupe to daj do niej gotowaną marchewke

Gość gość
Nie mozesz jesc ketchupu? Rip :o