Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić gdy tak jest

Mąż każdy weekend spędza na rybach mam już tego dosyć.

Polecane posty

jestesmy małżeństwem od ponad roku mamy 3 miesieczną córeczke Anie i myślałam że rodzina sprawi że jego hobby nie bedzie zabierało mu aż tyle czasu. wiedziałam że kocha łowić ale przed slubem miał dla mnie o wiele wiecej czasu niż teraz. od poniedziałku do piatku pracuje od 8 do 18 wiec miałam nadzieje ze przynajmniej weekendy beda nasze. 2 miesiace po slubie okqazało się jak bardzo się myliłam. wraca w piątek o 18 zje kolacje połozy mała spac ze mna pogada z jakies 30 minuti jakis szybki sex i o 21 juz spi bo o 5 musi wstac i jechac na ryby. wraca w niedziele o 21 czasem pozniej. rozmawiałam z nim juz o tym, kłociłam sie co tylko sie da ale on nie widzi w tym problemu i wszystko kwituje słowami ze kobiety nie rozumieja potrzeb facetów. a moje potrzeby?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahah mój kumpel tez jezdzi na ryby albo raczej "ryby" a spotyka sie ze mna :D a zona tez mysli ze on na rybach jest. współczuje Ci

włanie staszku i nawet nie mam chwili dla siebie. jak ona nie spi to nad nia latam jak spi to poiore prasuje robie obiad i jeszcze musze projekty do firmy oddać taki mam urlop macierzynski. tez miała bym ochote usiasc sobie w ciszy albo poczytac ksiazke ale wiem ze teraz to niemozliwe. w domu poprostu siedze cały czas sama iler razy w tyg przyjacółka moze znajdowac dla mnie czas? łapie sie na tym ze ostatnio wszystko móie córce co mnie boli co cieszy a wiadomo ze ona mi nie odpowie. brakuje mi oparcia w mezu i wspolnie spedzanego czasu

po co była by mu kochanka jesli dopiero jest rok w mażeństwie? nie wierze w to. ryby to jego hobby od kiedy sie znamy

Gość realmatte
To, że pachnie od niego rybą niekoniecznie musi znaczyć, że był na rybach :classic_cool:

Gość żegnaj mała żegnaj małaa
oj jak chcesz to go usprawiedliwiaj, ale nie sądzisz chyba, że facet, któremu zależy na rodzinie wybierałby weekend z rybami? Mój facet ma wiele pasji, ale nie poświęca na nie każdego wolnego weekendu... Tymi pasjami, które i ja dzielę, możemy zajmować się wspólnie, z reszty korzysta od czasu do czasu.

znam ten ból i to bardzo bardzo dobrze niestety mi udało się wynegocjować co drugi tydzień "dla nas " (też mamy małe dziecko ale co drugi weekend musiałam odpuścić i zaciskać zęby .... a on jechał ..... i tak jest do dziś :)

mylałam zeby go kiedys zaskoczyc na tych rybach....

Gość grbrbvf
Polaaaaaaaaaaaa kawal suki z ciebie ;] on zdradza zone, a ty tak spokojnie na to patrzysz , zamiast powiedziec koledze zeby zmadrzal