Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takiejjeszczeniebyło

najlepszy, sprawdzony sposób na odzyskanie chłopaka?

Polecane posty

Gość zamilknąć
nie odzywać się do niego, zniknąć... wtedy sam zacznie Cię szukać

Gość zamilknąć
z doświadczenia i wiele razy słyszałam

Polecam to samo, tzn znikać i udawać ze masz go w dupie. Przybiegnie z podkulonym ogonem jeśli mu zależy.

ja się do niego nie odzywam puki co miesiąc równy, mam na gg same pozytywne opisy, zero smutków, ale mam wątpliwości czy to zadziała, kiedyś pisał co jakiś tydzień, ale wie że teraz jestem na niego w*urwiona i się pewnie boi. Poczekam jeszcze z miesiąc.

Gość olac go i zając sie
swoim życiem, a gdy stwierdzisz, ze juz do niego wcale nie tęsknisz on wróci . Znam to sprawdzone

Gość Monique2222
chyba ze ma inna to nie wroci

w takim razie daj sobie spokoj, na pewno nie spedzisz z nim życia. nawet jak uda ci sie go na chwile przygarnąc to nie pokocha cie drugi raz. pozdrawiam

Gość Monique2222
skoro to juz pol roku to trwa to zapomnij o nim . Nie narzucaj sie mu . Jak mozesz tak robic skoro to on zerwal

Gość Monique2222
zacznij szukac kogos nowego

Ja odzyskałam kontakt dokładnie po dwóch latach. Płakałam, tęskniłam, czułam, że nie mogę bez niego żyć. Dopiero po długim spotkaniu i kilku wydarzeniach uświadomiłam sobie, że to za czym tęskniłam, to fikcja... spojrzałam na niego trzeźwym okiem i wiem, że nie byłabym z nim szczęśliwa. Teraz jest mi lepiej bez niego

no niby pół roku, ale to nie on zerwał, po prostu oboje doszliśmy do wniosku że tak będzie lepiej dla nas. On nadal jest zazdrosny o mnie, więc no nie wiem. Po za tym, mówił mi że mu się często śnie. Nie wiem co o tym myśleć. Dopiero miesiąc czasu nie utrzymuję z nim kontaktu, to nie jest tak że pół roku.

Gość gość
Ja rozstałam się po 10 latach, nadal Go kochałam i nie brak miłości bym powodem rozstania, Boże jak mi było źle i nie zrozumie tego nikt, kto sam tego nie przeżył. On wciąż pozostawał w moim sercu....... wiedziałam ze musze zrobić wszystko co w mojej mocy, aby on wrócił. Pod namową koleżanki zdecydowałam się na urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl , kolezanka wyznała że dzięki tego odzyskała swoją miłość. Nie wierzyłam w to za bardzo, ale jak się okazało, po 7 tygodniach oczekiwania Ukochany do mnie wrócił:) chyba nie muszę pisać jaka znowu jestem szczęsliwa. Znów mam marzenia.

Gość Marcela971
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl