Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Idealna randka wg. kobiety

Polecane posty

mnie by wprawiło w zakłopotanie, jeśli mężczyzna opowiadałby na randce o swojej dobrze płatnej pracy i drogim samochodzie :O i wydałby mi się płytki i miałabym opory przed następnym spotkaniem :O dla mnie jest ważne, czy się porozumiemy - mamy o czym rozmawiać czy dobrze się ze sobą czujemy, nie poszłabym do łóżka na pierwszej randce, na drugiej też nie :P

Gość a ponoc
"malolatami, ktore sa na garnuszku rodzicow"... dla mnie dziewczyna nie musi konczyc studiow, ani pracowac, a do czasu moze byc tak, jak napisalas. wazne, zeby mnie kochala, tak jak ja ją, dbala o dom, kiedy mnie nie ma i zebym mial z kim odpoczywac. nie lubie wrecz takich samodzielnych, jeszcze z autem. facet prowadzi, a nie :) kobieta za kierownica taka meska... :D

hej my si enie rozumiemy ja sie nie chwale, ani ni eukrywam podjeżdzam autem kobitka sie pyta czy moje to mówie, że tak i dalej pyta czym sie zajmuje to mówie, że tym i tym, a logicznym jest, że w moim zawodzie mało sie nie zarabia, chyba nie powiem, że jestem kasjerem w biedronce i wpierdalam kit katy na przerwie w kasie ? :o

Gość ficonkowa
jaja sobie robisz?? kazda moja kolezanka ma prawo jazdy i samochod... co to za feudalizm w stosunkach damsko meskich tutaj przedstawiasz:D

laska wsiada do auta i pyta czy to twoje? :O hehe co za laska :) wybierasz zły typ kobiet :) pewnie mierzysz wysoko i lecisz na bezmózgie ślicznotki :) może poszukaj sobie szarej myszki? :)

Gość a ponoc
nie no w sumie nic nie mam. ale tak samo respektuje te dziewczyny bez studiow, a nawet wole takie, jak napisalem. wole sam byc samodzielny. :)

Gość ficonkowa
ponoc a nie bierzesz takiej opcji pod uwage, ze Ty masz prawko i auto i Twoja dziewczyna tez? i ze kazde z was ma swoje mieszkania, w ktorych sobie zyjecie?

Gość a ponoc
Biore tez to pod uwage.. Z reszta, co ma byc, to bedzie, ta kwestia nie jest taka wazna. Najistotniejsze, żeby znaleźć odpowiednią osobę.

Gość ficonkowa
trza byc elastycznym ;)

Gość ficonkowa
choc mysle, ze taka niezalezna kobieta moze byc problemem dla niektorych facetow... ale to rodzaj wyzwania i podazania z duchem czasu po prostu... pantha rei

Gość a ponoc
Na pewno materialistki różnią się pod względem charakteru od "normalnych" dziewczyn. Które lepsze, to się okaże, bo jeszcze nie wiem. Ale nie chciałbym, żeby głównym powodem, dla którego dziewczyna jest ze mną była kasa.

Gość ficonkowa
ponoc Ty to chyba tez nie masz wiecej niz 23 lata :D

Gość a ponoc
Mam 22. :)

Gość ficonkowa
Z biegiem lat poglady i zapatrywania czlowieka na wiele spraw tak sie zmieniaja, ze nawet siebie o to teraz nie podejrzewasz. dobrej nocy

Gość a ponoc
Biorę wszystko pod uwagę i wiem, że poglądy się zmieniają. Dzięki i wzajemnie. :)

Przystojniaczku... u mnie taka sytuacja nigdy się nie zdarzyła i nie zdarzy... Szkoda, że wszystkie kobiety wrzucasz do jednego wora...a

przystojniaczek może spacerkiem na takie randki się wybieraj ..... nie będziesz miał problemów

spacerkiem to ja nie mam czasu bo jak jest daleko na mieście to na sam dojazd strace godzine czasami w jedną strone, a nie mam czasu na takie zabawy...ja stawiam sprawe jasno, ale jeżeli kobieta ni ejest w stanie mi niczym zaimponować to sry :o

Gość a ponoc
autor sam sie prosi o takie dziewczyny. ale nie wiem, czy to nie jest jakas zakompleksiona osoba, ktorej wlasnie brakuje nieco pieniedzy i chce przedstawic swoja teze na temat lotu dziewczyn na kase. :)

Gość a ponoc
a czym mialaby Ci zaimponowac na przyklad?

Kiedyś uważałam Cię za fajnego faceta ale teraz widzę, że masz bardzo przerośnięte ego... Dla prawdziwej kobiety masz kasę, wykształcenie, itd itd... Wiesz co? Prawdziwa kobieta nie poleci na kasę, auto, wygląd... Prawdziwe kobiety szukają porządnego faceta i nie ważne co ma a czego nie... Liczy się charakter a nie kasa...

Gość a ponoc
piszesz - wyciagasz ok 10 tys z kieszeni... zmiescilbys tyle? nawet 50 x 200 zl? nadal nie rozumiem twojego peoblemu. jak bys chcial, to bys znalazl porzadna dziewczyne..

no 10 tyś sie mieści w kieszeni spokojnie tak dla waszej informacji i w samych 100 i 50 fakt troche wystaje z kieszeni, ale da sie chodzić :)

Albo będziesz trafiał na naiwne materialistki albo na kobiety, które nie lecą na kasę, ale mają w porządku charakter,zasady itd... Tylko, że te drugie podejrzewam, że skreślisz... bo będą ci się wydawały nudne...

LadyJeyJey🖐️ on tylko na takie trafia .... przez swoje rozumowanie oczywiście