Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Idealna randka wg. kobiety

Polecane posty

Gość a ponoc
na takie trafia i taka jest mu juz przeznaczona. ktoregos dnia moze znajdziesz nieco odmienna, ktora bedzie pytac o inne rzeczy i wiecej mowic o sobie, ale w glebii bedzie materialistka, tylko nie bedzie dawala tego po sobie poznac. :)

Skoro jesteś takie ciacho to rzuć fotę... :P Zobaczymy czy aby na pewno jesteś taki super jak piszesz... :P

Lady on nawet fotki nie da nam zobaczyć...umie napisać , ze kobiety ...to materialistki

Gość a ponoc
Ale on Was dziewczyny interesuje, ło! :) Jednak coś ciągnie kobiety do egoistów i narcyzów.

Mnie nie interesuje... po prostu jestem ciekawa czy faktycznie takie z niego ciacho jak pisze... Przystojniaczek czego się boisz? że przypadkiem któraś powie, że wcale takim ciachem nie jesteś jak Ci się wydaje?:P

tak interesuje mnie jego głupota w głowie...takie zepsute spojrzenie na świat

Gość a ponoc
Ma prawo się bać, bo zapewno mu to napiszecie chcąc po prostu na siłę udowodnić, że taki nie jest. Nawet jakby wstawił tu zdjęcie przystojnego aktora, to byście mu pobluzgały myślę. :)

Gość kura bura
He he! Pryzstojniacyek jakich mało_81 tak teraz się lansujesz? Zmieniłeś ksywę ha z taką facjatą to możesz wyrwać. Mam wrzucić twoją fotkę? Znowu znikniesz i zakończysz temat po angielsku!

Gość kura bura
Nie sądzę! koleżanko

Gość a ponoc
Tamten był _81, czyli miał 29 lat, a nie 23. :D

Gość kura bura
każdy robi buhaha jak to ogląda!

Gość a ponoc
zauważyłem, że zazwyczaj ci, co się chwalą swoją fotką są nieciekawi. mało która dziewczyna która mi się podoba nie ma naszej klasy, albo ma gdzieś tam profil, ale jedną fotkę, albo dwie. Coś jest w tej teorii na temat skromności. :D

Gość a ponoc
Ale coś w tym jest, co autor pisze. Dlaczego Wy, dziewczyny tu siedzicie jeszcze? Normalnie chyba powinniście go olać? :D