Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Miiiiiii

bojkot gumiaków z biedronki

Polecane posty

Gość Mała Miiiiiii

czy tam kaloszy, zwłaszcza tych biedronkowych za 20 zł, które na allegro sprzedawane są w granichach 60 zł piszę dlatego, ze: po 1 śmieszą i drażnią mnie ludzie wykupujący po kilka par a potem rozwodzący się nieudolnie na all, jak to im żona szwagra brata za małe sprawiła bleee chamstwo należy tepić (choć to u nas niepopulanre) po 2 źle bym się czuła gdybym nieświadomie takowe zakupiła w tak zawyżonej cenie po 3 jakby ktoś twierdził, ze to kapitalizm i zarabiać można w sposób różny to pragnę oświadczyć, że dla mnie to dość nieudolna forma zarobkowania, ale pewnie adekatna do poziomu dorobkiewiczów cóż to tyle ze strony złośliwej MI

Gość BINAAA
ja dzisiaj kupilam sobie 1 pare:):):) jestem zadowolona. ale wiesz... nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby kupic wiecej i sprzedawac !!!!!!!!!! SZOK !!!!

Gość Mała Miiiiiii
gratulacje łupu! :P:P a przede wszystkim jak miło usłyszeć, że są jednak ludzie którym to nawet do głowy nie przyszło :P:P

Gość co za ludzie....
tyle w temacie

Gość emulsjajak
ladne te kalosze?dlugie, czy krotkie?

haha przypomniało mi sie właśnie jak ludzie bili się o te kalosze w biedronce, normalnie parodia, no ale cóż taki naród

Gość dasssss55555
liliput opowiedz jak to było:)ja dziś chciałam kupić to już nie było

Gość był tu
ja sobie tez sprawiłam :) czrne w białe kwiatki akie do połowy łydki mnie się podobają , ale fakt byłam koło południa to już nie było wyboru ...

Gość te w kwiatki
były najładniejsze :) ja mam psy wiec musze miec gumiaki na spacery- zwłaszcza teraz na jesień.Ostatnie gumiaczki miałam też z biedry ze 3 lata temu za 39.99kupione i ich żywot się właśnie zakończył .Postanowiłam kupić nowe kolorowe ale nie za 60 zł czy więcej.Od pół roku chodze po marketach carrefour real i nie mogłam kupić bo zawsze były wykupione.I nagle przypadkiem dowiedziałam się o tych z biedronki-rzecz dziwna bo nigdzie ich nie reklamowali.W pon. o 7 rano zdążyłam wziąść ostatnia 38 w romby ;) Jeździłam jeszcze po innych biedronkach w mieście za tym w kwiatki ale już same dziecięce były.Co do tematu tak to nieuczciwe,choc jak ktoś ma kase i chęć ...

Gość perfumyyyyyyyyy
a ile one kosztowały?

Gość wolny elektron
Nawet po 2 latach warto.Glupca zawsze poznasz po tym iz wypowiada sie na tematy ktorych zwyczajnie nie rozumie. Poziom autora pseudoekonoma bardzo zbliżony do jakości produktów z Biedronki. Jak można zle oceniać i generalnie jakim prawem człowieka który kupił 10 par i wystawił je na allegro. Mamy wolny rynek i kupujemy ile chcemy i gdzie chcemy. Czasy reglamentowania towaru mamy już za sobą. Czym różni się zakup Kowalskiego który posiada firmę i przypadkowo wypatrzył kalosze w Biedronce tańsze niżeli w hurtowni. Od Nowaka który nie ma Biedronki w swojej okolicy i jest zmuszony kupować w hurtowni droższe. Autorka tego tekstu jest zwyklym cynikiem lub glupcem toczacym pianę w imię socjalistycznych prawidel iz kazdy ma prawo miec to samo za tyle samo. Nie potrafi zrozumiec praw ekonomii iz caly rynek opiera sie na podaży i popycie. I jeszcze jedna uwaga nie kazdy ma Biedronke w swojej okolicy i moze cieszy sie ze ma takie mozliwosci, aby kupic je w necie nawet za 2 czy 3 razy wiekszą kwote. Pamietajmy ze nikt nikogo nie zmusza aby robil u niego zakupy. Posiadajac siec 2 tys.sklepow, 1 pary na sklepie i minimalnej marży nawet 1zl mamy czysty zysk wysokosci oplacenia 1 pracoenika ( 2 tys. zl ). Sprzedajac w sklepie z marza 1zl mamy na wykalaczki i dalej brakuje nam 2 tys. na pensje dla pracownika. Pozdrawiam i zycze wiecej znajomosci rynku i prawidel jakimi on sie kieruje. WE

Gość stull
A ja już w biedronce gumiaków nie kupię. Kupiłam jakieś 3 lata temu piękne zielone i co ? wytrzymały 2 sezony pękły przy palcach, w miejscu gdzie zginają się w trakcie chodzenia, całkowicie do wyrzucenia. Badziew jakich mało a wyglądały na super wytrzymałe. Guma jednak strasznej jakości.