Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaspana_ksiezniczka

Inteligetny, przystojny, zadbany, z poczuciem humoru,i ambitny... JEST TU TAKI?

Polecane posty

Gość Zaspana_kiezniczka
mariusz88 --> dzieki ale nie lubie pisarzy ;)

Gość mateoseven
widzisz dlatego przystojni inteligentni itd faceci musza dokladnie zbadac taka kandydatke , bo moze sie okazac modliszka i facet zostanie zjedzony hehe :)

Gość mariusz88
szystko, co robię - Robię dla ciebie Spójrz w me oczy - zobaczysz Jak wiele dla mnie znaczysz Zajrzyj w swoje serce - zajrzyj w duszę Jeśli mnie tam odnajdziesz, nie będziesz już więcej szukać Nie mów, że nie warto próbować Nie możesz powiedzieć, że nie warto jest za to umierać Wiesz, że to prawda Wszystko, co robię - Robię dla ciebie Spójrz w me serce - zobaczysz Że nie ma w nim nic do ukrycia Weź mnie takim, jakim jestem - zabierz me życie Wszystko oddam - Wszystko poświęcę Nie mów, że nie warto jest o to walczyć Tekst piosenki dla Ciebie ksiezniczko:) Bryan Adams: Everything I Do I Nic nie poradzę - Nikogo bardziej nie pragnę Wiesz, że to prawda Wszystko, co robię - Robię dla ciebie Nie ma miłości - ponad twoją miłość I żadnej innej - która kochałaby mocniej Wszędzie tylko pustka - jeśli ciebie tam nie ma Cały czas - bez przerwy Oh - nie mów, że nie warto jest się starać Nic nie poradzę - Nikogo bardziej nie pragnę Walczyłbym dla ciebie - Skłamałbym dla ciebie Dla ciebie wejdę w ogień - tak, skłamałbym dla ciebie Wiesz, że to prawda Wszystko, co robię - robię dla ciebie

Gość Zaspana_kiezniczka
o ale zeby doszlo do badan spolecznych trzeba kogos poznac ;) Mariusz blagam przestan z tymi wierszami hahaha

Gość mateoseven
mozna kogos poznac , nie spotykając sie z nim sam na sam :) a w towarzystwie wiekszej ilosci osob wtedy jest bezbieczniej i nie zawsze wtedy trzeba wyglądac super :)

Gość mariusz88
Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. Paulo Coelho Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam...

Gość mariusz88
Eh,podryw mi nie wychodzi:(:( Smutny cytat:( "Musiał odejść, choć nie wyobrażał sobie życia bez niej. Wiedział, że odchodząc dzisiaj może już nigdy więcej nie znaleźć klucza do jej serca. Cierpiał, bo po raz kolejny los udowodnił mu, jak kruche bywa szczęście. Pocałował ją w policzek, wdychając może już po raz ostatni zapach jej ciała. Zamykając drzwi łza cicho spłynęła po jego policzku, uderzając o zimną posadzkę przed ich domem. "Bądź szczęśliwa" - wyszeptał na pożegnanie i ruszył przed siebie. Szukając tego, co miał tak blisko. " zegnaj P.S Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.