Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizness women****

Jak być dobrą szefową

Polecane posty

Gość bizness women****

Witam wszystkich. Prowadzę swoją firmę. Niedługo ma przyjść do mnie na staż pracownik. Jaką być szefową. Proszę o mądre rady. Może ktoś ma już doświadczenie?

Gość nananananananana
Najlepiej stwórz rodzinną atmosferę w pracy i zrób mu loda.

Gość abatrwaha
przede wszystkim mieć klase i nie gardzić ludźmi

Gość kepertyna
oddzielaj sprawy prywatne od biznesowych. Nie pouczaj swojego pracownika przy innych pracownikach. Badz wyrozumiała i nie szalej kiedy popełni bład. Staraj sie zbudowac sobie autorytet ale nie wchodz w zbyt bliskie relacje. Badz uprzejma i zawsze mów wytonowanie. Jesli zatrudniasz fachowca licz sie z jego sugestiami ale nie pozwalaj mu wchodzic sobie na głowe ;) To jedne z najwazniejszych zasad :) Doceniaj tych pracowników którzy pracują uczciwie i sumiennie wykonują swoje obowiązki unikaj wdawania sie w plotkarskie dysputy i nie oceniaj zanim nie poznasz :)

Gość abatrwaha
jak jest poważna sprawa do rostrzygnięcia z pracownikiem to rozmawia sie w pokoju zamkniętym w cztery oczy a nie publicznie ,jakieś robienie szoł

Gość nie obcinaj paznokci w pracy
bo moja szefowa tak robiła jak do niej jakiś czas temu weszłam do pokoju :classic_cool:

A tak na poważnie te dwie zasady są najważniejsze: jak jest poważna sprawa do rostrzygnięcia z pracownikiem to rozmawia sie w pokoju zamkniętym w cztery oczy a nie publicznie ,jakieś robienie szoł przede wszystkim mieć klase i nie gardzić ludźmi (traktować jednakowo)

Gość kepertyna
koniecznie wytonowany strój a nie bylejaki lub wyuzdany wazne jesli zatrudniasz męzczyzn :P ty powa klasyczna marynarka i ładna koszulowa bluzka to strój dla szefowej ;)

Gość bizness women****
czy mogę mieć duży dekolt?

zapomniałam dodać najlepsze: obcinała sobie paznokcie u nóg :D i to jest właśnie komiczne (a żenujące to swoją drogą).

Zapamiętaj podstawową zasadę-zaufanie jest dobre ale kontrola lepsza:classic_cool:.Każdy robol jest potencjalnym złodziejem i oszustem a zwłaszcza leniem:P.Napisz kiedy się urodził to spróbuję go rozpracować:classic_cool:.

Gość kepertyna
bizness women**** czy mogę mieć duży dekolt? moim zdaniem moze byc dekold ale juz bez mini ;) Nie słuchaj nektórych popaparańców :) Dobra szefowa która wzbudza autorytet jest nieoceniona :) kazdy pracownik lubi przychodzic do pracy z checią a nie z przymusu :)

Ktoś się podszywał z tym dekoltem więc zaczerniłam nick. Do mnie wyślą raczej kobietę,a nie faceta. Mądre rady. Właśnie chodzi mi o to,czy wchodzić w bliższe przyjacielskie kontakty czy zachować dystans.

Gość bizness_women****
Chyba zachowam dystans, bo to będzie kobieta ze wsi.

Gość gość
Nie miała na wypłate więc brała do ust falusa, dlaczego tak robiła ? Czy tak robi szefowa idealna ? Można by było tak pomyśleć ale prócz servisu falusa Pani Agnieszka Peikert ujawnia jeszcze inne potrzeby ! A na przykład nagrywania swoich jęków w trakcie puszczania się z obcym. Ale na domiar tego pani Agnieszka rozsyła takie filmy pocztą mailową. Jeżeli pani Agnieszka podnieca się tym że inni mogą posłuchać ją w akcji to znaczy że jest to swojego rodzaju zboczenie na tle sexualnym. Czy kobieta ta jest świadoma jaką wizytówkę wystawi swojemu dziecku gdyby jego koledzy i rodzice zapoznali się z tym co pani co jego mama rozpowszechnia. Sądze że taką szefową nie moożna uznać za dobrą. I nie ma tu żadnej złośliwości w stosunku do Pani Agnieszki tylko zastanawiamy się gdzie ta pani ma wyobraźnię, bo w kwestji oszustw jej nie brakuje

Gość gość
Dobra szefowa powina wedlug mnie byc: Obiektywna,lojalna,powinna umiec oddzielic prace od zycia prywatnego i oczywiscie powinna traktowac wszystkich rowno czyli powinna byc sprawiedliwa jednym slowem. :)

Gość gość
Dobra szefowa powina wedlug mnie byc: Obiektywna,lojalna,powinna umiec oddzielic prace od zycia prywatnego i oczywiscie powinna traktowac wszystkich rowno czyli powinna byc sprawiedliwa jednym slowem. :)