Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latkaaaa

Rozpalić faceta i uciec, jaki efekt? będzie wściekły czy odwrotnie?

Polecane posty

Gość 25latkaaaa

Spotykam się z pewnym facetem , strasznie mi się podoba, pewnie niedługo do czegoś dojdzie, zastanawiałam się nad pewną scenerią.. podniecić go, rozpalić, powiedzmy gra wstępna jeszcze z ciuchami ;) i nagle w tak pięknym momencie w połowie rozbierania zacząć się zbierać, przeprosić i uciec... Myślicie, że się obrazi czy podnieci bardziej ?

Gość oooooooon
ja bym sie wściekł i cię olał. pomyślałbym, że robisz sobie ze mnie jaja

bedzie zdezorietowany... a co gorsza, moze to twoje nie, nie tolerowac.... i co wtedy? niezbyt madry pomysl na pierwsza akcje

Gość tomekkk5454
ja czulbym sie ponizony.

Gość pepe pan dziobaak
sprobuj ze mna suko

Gość Bartosz z Warszawy
za duzo filmow romantycznych sie naogladales dziewojo

Gość szparek
Ale masz pomysły, a jakbym ja Ci tak przestał masować cipkę tuż przed orgazmem, to jak byś się czuła?

Jakby dziewczyna mi wywinela taki numer, przestalbym ja traktowac powaznie, bo by mi pokazala, ze sama powazna nie jest. Ja nie jestem chyba za mądrym chopem :D

Gość pepe pan dziobaak
tylko zeby on nie uciekl jak sie rozbierzesz przestraszy sie celulitu i rozstepow

Gość oponn
kiedy facet nie bedzie wsciekly .. : 1. JEsli sie rozbierzesz zupełnie , a potem uciekniesz ( wtedy pomysli ze i tak zrobiłas dobry uczynek bo pokazalas mu cycki ) Kiedy bedzie najbardziej wsciekly .. 1. On bedzie nagi , a ty ubrana i doprowadzisz go do erekcji nie dotykajac jego penisa.

Gość 25latkaaaa
nie ma takiej opcji, że moje nie nie będzie tolerował, zresztą ja nie mam nic przeciwko sexu z nim nawet gdyby, ale chciałabym go trochę pokusić i przytrzymać, żeby pragnął mnie bardziej, ale też mógłby być tego skutek odwrotny, że go to naprawdę wkurzy, bo jak ktoś wyżej napisał, pomyśli, że robie sobie z niego jaja

Gość oponn
1. On bedzie nagi , a ty ubrana i doprowadzisz go do erekcji nie dotykajac jego penisa. a nastepnie wyjdziesz i mu podziekujesz

Gość 25latkaaaa
Czyli chyba jednak zły pomysł ...

Gość oponn
wiec nie kazda ucieczka musi znaczyc cos zlego . Zalezy w ktorym momencie jego podniecenia wyjdziesz .. GDby laska mi pokazała najpierw cycki a potem wyszla to nie byłbym wsciekly..

Gość oponn
facet w domysle sadzi ze jesli laska mu cos pokaze to ma dobre zamiary .chce mu zrobic dobrze bo wiadomo ze naga kobieta podnieca faceta.