Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataszka./,./,/,/,//,

Portal randkowy, spotkalam się 3razy i nigdy więcej...

Polecane posty

Gość biedne my kobiety
Sa tacy i tacy ludzie, moze uda ci sie trafic na normalnego faceta, a normalnosc to pojecie wzgledne;)

Gość dolina magnolii
Zerwałam z facetem - mamisynkiem. Potem poznałam na kolesia, który okazał się psychicznie chory - aż policje wzywałam, bo nie chciał się po 2 spotkaniach odczepić i wszędzie za mną chodził...teraz wiem że błąd jest spotykać się po pracy czy pod domem. Nigdy więcej. Miałam uraz na 1,5 roku. Potem zalogowałam się na sympatii, mysląc że nic gorszego już mnie nie spotka. Spotkałam się z 2 kolesiami - 1 chciał od razu zaciągnąć mnie do łóżka, 2 - był normalny...ale wolał działać na 2 fronty - jak marynarz jedna panna w jednym mieście a druga w drugim - co mi nie odpowiadało. Nie wiem gdzie szukać normalnych facetów...na pewno nie w : 1. portalach randkowych 2. barach, knajpach, dyskotekach 3. ulicach, przystankach, parkach 4. sklepach 5. wszelkiego rodzaju klubach sportowych i meczach 7. lodowiskach, basenach i innych obiektach 8. studiach? za młodzi już... przykre...wykształcona, 29 lat.

Prawda jest taka, że jeśli komuś finansowo powodzi się dobrze to się z tym po ludziach nie obnosi. No chyba, że są to osoby zupełnie anonimowe kiedy się wie, że nigdy się ich nie spotka.

Gość mo tez sie udało
zostaje ci kafe:P:P:P

Gość ZONA LUCYFERA-
pierdolicie głupoty nie znajac autorki mozesz przyciągac takie typy np.zdjeciem albo opisem trudno powiedziec jakbys miała zdjecie z typie zakonnicy pisały by do ciebie same prawiki a wy zaraz jazda na nataszke ze blachara itd. moim zdaniem wina jest opis i zdjecia jakie dałaś

Dolina, ciężki orzech do zgryzienia, bo zostały tylko : 1. kościoły, 2. lotniska, 3. miejskie toalety, 4. posterunki policji, 5. izby wytrzeźwień, 6. objazdowe cyrki ... no i kafeteria, jak to wspomniała pomarańcza ;-)

Gość Nataszka./,./,/,/,//,
mozesz przyciągac takie typy np.zdjeciem albo opisem moim zdaniem wina jest opis i zdjecia jakie dałaś to nie prawda, ponieważ dałam dwa zdjęcia, jedno twarzy drugie do połowy, a opisu nie dodałam żadnego, wydaje mi się, ze takie typy myślą, ze jesli dziewczyna jest ładna, zadbana, to musi byc od razu blacharą.

Gość Art79
Nataszka, hmmm, moja znajoma miała założone konto na sympatii i wiem, że z kilku spotkań, które miała jeden facet jej się spodobał (wzajemnie też) i choć nie jest z tym facetem, to mają ze sobą kontakt i widują się co jakiś czas (podobno zapracowany był/jest ten chłopak i nie widzieli szans w tej sytuacji na związek, ale może kiedyś ruszą krok dalej). Myślę, że na portalach randkowych można znaleźć wielu wartościowych ludzi, jednak 3 spotkanie mogą nie wystarczyć i nie powinny wpływać na ocenę całości, wydaje mi się, że kobieta będzie miała bardzo dużo propozycji spotkań, w których mężczyźni liczą na szybki i łatwy seks. Może lepiej jakbyś sama wybierała facetów i proponowała znajomości ? Ja zalogowałem się wczoraj na eDarling, żeby zobaczyć jak wyjdzie mi test osobowości, nie dodawałem żadnego zdjęcia, ale widzę, że mam propozycje znajomości zawężone do moich oczekiwań (nie wiem jak to jest na Sympatii), może to jest jakieś rozwiązanie na nie otrzymywanie propozycji znajomości od osób, z którymi nie chciałabyś się spotykać. P.S. Test wyszedł dobrze, choć z kilkoma wynikami się nie zgadzam :) nawet jakaś dziewczyna się wczoraj odezwała, ale bez konta premium ciężko tam o jakikolwiek kontakt, a z kontem premium podobno problemy są (wyczytane na innych forach) Pozdrawiam, Artur

Gość Nie jestem desperatem
Nie jestem desperatem w wiekszości tak jestem odbierany ale , ja sie zarejestrowałem na kilku tak o poprostu dla funu :) Można fajne znajomości zawrzeć pobawić się teraz jestem tu zarrejestrowany http://sexycity.pl/polecam/83 heh o tyle o ile sie portal rózni od innych to juz na poczatku miły wyglad, ma mnóstwo funkcji, wszystko dla ludzi nie? pozatym nie szukac na hama tylko fun sie liczy

Gość Nierealna333
Ja mialam rozne doswiadczeniami z facetami z portalu randkowego spotkalam się z dwoma byli identyczni jak autorka postu napisala ale stwierdzialam ze do trzech razy sztuka. I jestem z nim juz 7 lat mamy cudownego synka i jak ktos tutaj napisal nie wszyscy faceci to cwaniaki itp istnieja tez normalni faceci