bartek20 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Wiem że być może był już taki temat, ale zależy mi na czasie. Naczytałem się różnych głupstw i sam zgłupiałem:( Włożyłem dziewczynie kilka razy penisa w pochwę... wytrysku nie było. Oboje byliśmy pewni że jeśli kilka razy jej włożę to nic się nie stanie i będzie bezpiecznie, ale później zacząłem mieć obawy i czytałem fora i teraz już sam nie wiem. Więc mam pytania- czy dziewczyna może zajść w ciąże(do wytrysku nie doszło, a ona miała dni płodne), było to coś w stylu stosunku przerywanego? Jeśli może zajść w ciąże do jakiego lekarza udać się po antykoncepcję "po". Stosunek był 24godz. temu... Proszę o szybkie odpowiedzi, gdyż zależy mi na czasie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinna bezsprzecznie Napisano Wrzesień 14, 2010 udać się do okulisty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulka30 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 nie bylo wytrysku, nie ma ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka959 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 kup se kondony na drugi raz. co to za frajda powpychac bez końcóweczki? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek20 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 czy mogę prosić o więcej wypowiedzi? Czy koleżanka ma rację? Błagam Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Moze byc w ciazy w oplynie ktiory wydziela sie przed sperma sa rowniez plemniki jesli miala do tego dni plodne, niestety szansa jest mala ale jednak. Tabletki po do ginekologa kazdy je przepisze, niech dziewczyna powie ze pekla wam prezerwatywa. A nastepnym razem zaloz gume na instrument:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troskliwa899 Napisano Wrzesień 14, 2010 Na przyszłość - NIE WKŁADAJ. NAJLEPSZA ANTYKONCEPCJA to szklanka wody zamiast :P A co o pytania - tak mogło do tego dojść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 a co za głupoty. W preejakulacie jeśli już znajdują się plemniki to najnowsze badania wykazały, że są one upośledzone i nie zdolne do zapłodnienia. inna bajka jeśli wcześniej był stosunek to plemniki z poprzedniego wytrysku mogły dostać się do preejakulatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 He uwierz mi Klaudynka ze tak ludzie zachodza w ciaze naukowcy swoje a zycie swoje ;) tez nie wierzylam w to do pewnego momentu...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 tak jak już napisałam, jeśli był kilka-kilkanaście godzin wcześniej stosunek z wytryskiem to prawdopodobieństwo może być nawet duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek20 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Dzięki wszystkim za pomoc... problem został rozwiązany. Kolejka do ginekologa była niesamowita, więc doszliśmy do wniosku że warto spróbować do szpitala do ginekologa, czyli tzw. porodówka(w końcu to też nagły przypadek:D) bez problemu wypisał receptę na "escapelle"... tabletka została zażyta i spokój;] z p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach