Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Dla kobiet miłość to wyłącznie sfera seksualna.

Polecane posty

Tak naprawdę zależy wam tylko na tym i jeszcze mamy was sponsorować. Tylko mężczyzna darzy swoją wybrankę prawdziwym uczuciem z subtelnym podtekstem erotycznym. Dlatego związki są tak nietrwałe, bo każdy penis się wam szybko nudzi. Proszę o nieskrępowane odpowiedzi potwierdzające tezę w temacie.

Gość spit falling
absolutnie sie z tym zgadzam kobieta nie jest w stanie pokochac faceta, one nie znaja pojecia 'milosc' dla kobiety liczy sie zabawa, kolezanki, piesek (o ile mają), ciuchy, dyskoteki, sex z przygodnym facetem i dązenie do pieniedzy (czyli szukanie bogatego typa) one nie wiedza co to prawdziwa miłość

Naprawdę sądzisz, że ktoś bierze te Twoje żałosne pseudo-wywody generalizujące w każdym calu, na poważnie :O ?

Gość EncePenceWktorejREnce
nemezis ja i wielu facetów biorą to na powaznie bo kazdy normalny facet wie jakie sa kobiety

ja i wielu facetów biorą to na powaznie bo kazdy normalny facet wie jakie sa kobiety Od każdej reguły są wyjątki.

Gość carrie bradshow
z takimi sie zadajacie, takie znacie. logiczne. a wasze srodowisko swiadczy o was.

Gość bejby dont
każda pierdoli "z takimi sie zadajecie" ale skoro kazdy facet tak uwaza to jak to w koncu kurwa jest??? kazdy facet zle trafia? prawda jest taka ze kobiety to szmaty nie zdolne do zakochania sie w mezczyznie I TYLE W TEMACIE

Gość carrie bradshow
jaki kazdy? pytales kazdego? i jeszcze jedno - Twoj poziom zdradza jezyk, jakim sie poslugujesz. Znawco tematu.

Gość bejby dont
tak kazdy, pytalem kazdego

Gdyby kobiety czuły coś więcej do swoich mężczyzn, to w ogóle nie istniałyby takie pojęcia jak zdrada, rozwód, czy seks bez zobowiązań.

i vice versa przestan uogolniac bo największ krzywdę robisz sobie samemu. to ze nie znalazles nie oznacza ze nie ma. dorosnij

"Gdyby kobiety czuły coś więcej do swoich mężczyzn, to w ogóle nie istniałyby takie pojęcia jak zdrada, rozwód, czy seks bez zobowiązań." nudzisz człowieku... obie strony są siebie warte

Gość może komiczne pokusiłby się
o analizę dominika? To było by zapewne komiczne :classic_cool:

''i vice versa przestan uogolniac bo największ krzywdę robisz sobie samemu. to ze nie znalazles nie oznacza ze nie ma. dorosnij '' Przecież czas mamy ograniczony, a żadna z was nie ma wypisane na czole ''jestem suką'' Wasza prawdziwa tożsamość często wychodzi dopiero po latach. Wystarczy że spora część z was taka jest i to już powoduje negatywny obraz całości.

Tylko mężczyzna darzy swoją wybrankę prawdziwym uczuciem z subtelnym podtekstem erotycznym tak w szczególności jak chcą kobietę przelecieć

Gość biedne my kobiety
nie rozumiem was wszystkich, czesc kobiet jest taka nic na to nie poradzimy, czesc facetow rowniez jest taka i co najgorsze powiedzialabym ze moze byc ich wiecej!!! live is brutal... o czym tu rozmawiac. A ty czego oczekujesz? oswiecenia przez internautow, chcesz umoralniac kogos czy dac dobra rade?

''tak w szczególności jak chcą kobietę przelecieć'' Ale faktycznie zdarzały ci się takie sytuacje ? Czy tylko tak piszesz. ''A ty czego oczekujesz?'' Liczyłem na odpowiedzi kafeterianek w stylu: ''przyznaję jestem ze swoim chłopakiem tylko dlatego, że fajnie jest nam w łóżku i od czasu sprawia mi miłe prezenty. Po za tym zdradzam go jeszcze z dwoma innymi.'' Chciałem się tylko upewnić, że mam rację.

dominik... jeśli to ma być prowokacja, to jest nudna z lekka.. teoria naciągana jak ruskie kalesony... skoro kobiety chcą tylko seksu, to skąd te prawiczki? np Ty?

Gość dominik oczekuje to potwierdze
nia swoich kompleksów prawie 30 letniego prawiczka. Lęku przed porównaniem i tym, że nie jest mężczyznom. Ogólnie typowy problem chłopców wychowywanych przez samotne matki

Dla twojej informacji skoro moja osoba jest dla ciebie tak interesująca, to mam 25 lat i prawiczkiem nie jestem od 8 lat. Ale to nie ja jestem tutaj wątkiem tego tematu.

Gość dfnfdnfdndz
dominik czy tobie ktos kutasa zawiazal na supelek :D

"i prawiczkiem nie jestem od 8 lat" ale wiesz... kobiety w formacie jpg się nie liczą :P rozumiem, że ręka jest rodzaju żeńskiego, ale to nie kobieta :)

znam parę takich osób ...ale przelecieć , to się mogą.... poza tym obserwacja Dominik otoczenia .... nie twierdze, ze każdy mężczyzna tak ma ....bo bym była świnia a co do zdrady... można kochać,starać się... serce na dłoni podawać... ale jeżeli ta polówka życia jest skłonna do zdrady ...to i tak zdradzi przy pierwszym lepszym problemie , przy pierwszej lepszej okazji pisze tutaj o płci żeńskiej i męskiej.. a zdrada boli niestety