Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggylwia23

bede mama dziewczynki- tak sie ciesze.

Polecane posty

Gość ggggylwia23

jak to jest byc mala malej krolewny? moze popiszemy sobie troszke :) do rozmowy zapraszam te szczesiary ktoym tez tak jak i mnie udalo sie miec córeczkę :)

Gość ja mam trzy coreczki
i czwartego synka chlopcy rowniez sa super :) A tak w ogole gratuluje :)

Gość ajamka1
Mamo trzech córeczek-a celowaliscie w synka? czy tak sie udało?

Gość ggggylwia23
wiem ze chlopczyki tez sa fajne bo juz mam synka stad tez taka radosc u mnie z powodu dziewczynki :) bo chcielismy tylko dwojeczke miec i jakby drugi synek byl to by bylo nie fer 3 chlopów w domu ja jedna :) a takkk .. ahh chyba zwariuje ze szczescia dziewczyny!!!

Gość ggggylwia23
oo to trzecia dzidzia w drodze? teraz to juz obojetne bo masz juz i syna i corke :)

planowalismy czwarte dziecko,po cichutku marzylismy o synku z wiadomego powodu ;) ale nie bylo jako takiego planowania plci poprostu strzal w dziesiatke :)

Gość ja mam córke, syna
obojętne, choć nie wiem jak sobie z drugim takim łobuzem jak mój synek poradze. Jednak dziewczynki są grzeczniejsze.

Gość ggggylwia23
Mam pytanie, czy jesli dwoch lekarzy potwierdzilo ze to dziewczynka to mam sie nastawiac na dziewczynke? nic tam jej juz niespodziewanie nie urosnie? pierwsze usg bylo w 19 tyg a drugie prywatnie w 22.

Gość ggggylwia23
Mój tez łobuzuje mam nadzieje ze córka bedzie grzeczniejsza, bedzie siedziala gdzies z boczku i czesala lale np a nie skakala po łózkach itd

ggggylwia23 no to tym bardziej gratuluje tej wyczekanej ksiezniczki :) Ja jak sie dowiedzialam z usg ze bedzie chlopczyk to rowniez sie tak cieszylam,ale jakos z dystansem do tego podchodzilam .Po tzrech dziurawcach ciezko bylo mi uwierzyc ze trafil sie chlopiec hehe ;)

A ja sie nie zgadzam z tym ze corki sa grzeczniejsze :) ja mam dwa szatany w domu ;) Najstarsza cora faktycznie od malenkiego dziecka byla grzeczniutka i taka jakas ulozona i taki sam jest synek :) a te dwie cory to wierzcie mi diablice !! ehhe

Gość ja mam córke, syna
no ja taką córkę mam. A żeby nie było to wiem, ze dzieci różne się trafiają, ale moja teściowa, matka trzech synów, świetnie sobie radzi z moim synkiem. Wie doskonale kiedy i jak reagować i jego zbyt żywy temperament wcale jej nie przeszkadza. Natomiast moja mama, matka 3 córek, twierdzi po każdym spotkaniu ze swoim jedynym wnukiem, że ona by chyba chłopca nie wychowała. Patrzy z przerażeniem jak mały skacze jak małpka na kiju, jeździ na rowerku z prędkością błyskawicy i jest jakiś taki nieobliczalny.Ja już przywykłam, ale dla niej to szok. Natomiast z wnuczką ma świetne układy bo wnusia lale stroi, zupy z piasku gotuje, babcie czesze w kucyki. Jak czasem w żartach się skarże, ze mi się takie różne dzieci trafiły to wszyscy mi mówią, ze przecież mały to chłopak i dlatego łobuz i że co ja bym chciała. To nie dziewczyna. Pewnie dlatego razem z mężem teraz po cichu chcemy dziewczynkę, albo chociaż mniej charakternego chłopca.

Gość też mam dziewczynki
Ja mam 2 córeczki. Pierwsza to typowa księżniczka - sukienki, lalki, wszystko różowe. Druga to podobna do chłopaka, łobuz, trzeba mieć oczy w koło głowy bo na wszystko wchodzi byle wyżej.

ggggylwia23 no wiesz u mnie było tak: 16,20tc dziewczynka, dwóch różnych lekarzy 24tc chłopak, ale to było 3d, więc duzo dokładniejsze trzymam kciuki, żeby zostało tak jak jest :)

Gość ggggylwia23
Miniu ja to w 22 miałam własnie 3d , ja tam nie wiedzialam ze to dziewczynka tylko lekarz powiedział "córka", chcialam poprosic o pokazanie w 3d co tam ma pomiedzy nozkami ale tak pewnie i odrazu powiedzial ze córka ze mi glopio bylo, jeszcze by pomyslalam ze cos ze mna nie halo, a takie usg 250zl i juz wiecej nie pojde i chcialam miec pewnosc, bo wiecie, wszystko odnowa pokupowac w rozowych kolorach itd. Mam nadzieje ze sie nie pomylil :(

Gość ggggylwia23
miało byc: ja tam nie widziałam a nie nie wiedziałam

Gość dertttt
mi w 20 tygodniu tez wyszla dziewczynka a w 23 chlopczyk wiec pomylki sie zdarzaja czesciej z dziewczynki zrobi sie chlopczyk niz z chlopczyka dziewczynka .nie nastawiaj sie za bardzo bo potem jak sie zmieni to co zrobisz .nastaw sie na dziecko a nie na plec

3d to raczej bardziej wiarygodne, mój lekarz to obracał obraz, żeby lepiej było widać :) poczekaj do następnego usg. Ja całe szczęście nie nastawiałam się 100% na róż :) wyprawkę kompletuję już od jakiegoś czasu- zielona będzie :)

Gość ggggylwia23
derett no ale dwoch lekarzy by sie pomuylilo? jak nie ma tam siurka to poprostu nie ma i chyba nie wyrosnie co?

Gość grac czy nie grac
gratulacje nie ma to jak miec corke

Gość mammmmmma
gylwia23 ja w 19 i 23 tyg bylam u 2 roznych lekarzy i oboje mi mowili, ze corka a dzis ginka na usg mowi: o braciszek bedzie! noz ku^^^, potem mowila ze nie wiadomo bo zle widac.... takze roznie to moze byc

koleżanka z pracy ma już jednego synka, jak była z nim w ciąży to mówili, że dziewczynka będzie, a teraz 4 dni temu urodzić miała się jej córeczka, ale znowu była niespodzianka:D Także nigdy nic nie wiadomo... Mi z 2 USG w tym z 4d wyszło, że chłopczyk, ale czy tak jest to się okaże po porodzie:) Ale się nie martwie bo wyprawke mam kolorową:) Także ja na Twoim miejscu pokupowałabym ciuszki w neutralnych kolorach, zółty, zielony, pomaranczowy, czerwony i pare rożowych, a potem w miare jak będzie rosnąć okupisz dziewczęce ubranka:)