Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nota19921

Pomocy okres sie spoznia!!!!!!

Polecane posty

Gość nota19921

Dziewczyny pomocy bo normalnie czegos dostane:(:(:( okres spoznia mi sie 3 dzien i normalnie nie wiem co jest brzuch jak zawsze mnie bolal to boli tylko troche i z przerwami boli troche potem przestaje ale wypuklilo go i jest taki nadety piersi tak samo jak mnie zawsze bolaly to teraz tylko troche... w tym miesiacu nie doszlo do niczego miedzy mna a chlopakiem miesiac temu przed tamta miesiaczka uprwialismy petting ale potem dostalam normalny okres a teraz go nie ma:( boje sie czy to moze byc ciaza czy co???? prosze o odpowiedz!!!!!! dodam jeszcze ze mam nieregularne cykle....

Gość Malenka Zielona
Koronny argument przeciw ciąży: skoro nie było seksu, nie ma ciąży! Chyba, że jesteś wiatropylna :D A dopuszczalne przesunięcie okresu, które nie powinno budzić podejrzeń to 6 dni ;) A skoro okresy nieregularne, to nie panikuj, idź obejrzeć film, czekolada, gorąca kąpiel i zadzwoń do faceta z nim poflirtować. Lokatorów brak :D

Gość Malenka Zielona
Koronny argument przeciw ciąży: skoro nie było seksu, nie ma ciąży! Chyba, że jesteś wiatropylna :D A dopuszczalne przesunięcie okresu, które nie powinno budzić podejrzeń to 6 dni ;) A skoro okresy nieregularne, to nie panikuj, idź obejrzeć film, czekolada, gorąca kąpiel i zadzwoń do faceta z nim poflirtować. Lokatorów brak :D