Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski mężczyzna

Wygląd polskich mężczyzn.

Polecane posty

Gość Polski mężczyzna

Jeśli chodzi o wygląd to jeszcze istnieje taryfa ulgowa, bo sami go sobie nie wybieramy, ale da się zauważyć, że polscy mężczyźni mają często brzydkie twarze. Mają takie nieszlachetne rysy twarzy, pucołowate mordy. Mało jest takich z pociągłymi twarzami, ciekawymi rysami. Najczęściej widzi się takie w stylu chłopskich, jak ciosane z drewna. Fryzury ścinane na króciutko, równa długość na całej głowie. Jeśli chodzi o styl, ubiór. Przeraża mnie ten brak dbania o siebie. Nie chodzi już nawet o zapach, bo to się już rzadko zdarza wśród młodych. Chodzi o to, że nie przywiązują wagi do tego w co się ubierają. Pełno takich zwykłych powyciąganych bluz w kolorze beżowym, brązowe za krótkie sztruksy. Buty za 50 zł, też z podobnej kolorystce. Albo z drugiej strony pełno w bluzach z kapturem z wydziwionymi wzorkami, dżinsy sztucznie wytarte, aż razi w oczy. Brak gustu aż kłuje w oczy. Nie trzeba się interesować modą i mieć dużo pieniędzy żeby dobrze wyglądać. Z drugiej strony dziwne z kolei, bo nie jestem metroseksualistą, nie dbam przesadnie o siebie, po prostu umiem zadbać o siebie, ale spotkałem się raz, że jedna dziewczyna z grupki nazwała mnie pedałem. Sama nie grzeszyła pięknością, wręcz przeciwnie. Nie wiem, widocznie lubi tych bez wyobraźni i pomysłu na siebie. Elegancko i schludnie ubrany mężczyzna przyciąga zazwyczaj wzrok kobiet.

Nie wiem, w jakim środowisku się obracasz, ale w moim otoczeniu raczej nie ma takich opisanych przez ciebie mężczyzn.

Gość centuri@n
weź mi nic nie mów o ubieraniu się facetów , bo to woła o pomstę chociaż sam jestem facetem

Gość nic nie poradzisz chlopie

Gość moj ma kase ale
ty pojebancu, mieszkasz w Polsce. Bo ja tu mieszkam i na ulicach widze wielu zadbanych polskich mezczyzn :D

Gość bo jesteś pedałem jak tak się
przyglądasz w czym chodzą faceci. Heteryka by to nie obchodziło. Witaj wśród swoich i nadstaw dupala :classic_cool:

Gość hahhhhahhhaa
A ja chce kolesia o wygladzie Alaina Delona buahhhahhhaZaden inny mnie nie jara.

Gość hhhdh
co jest kurwa

Gość Alain Delon.
jestem :classic_cool:

Gość hahhahhhhahhahha
No jasne.

Gość Polski mężczyzna
Przyglądam się ludziom. Jestem obserwatorem, więc co w tym dziwnego? Bez problemu potrafię dużo wyłapać ze swojego otoczenia i przeanalizować. Nie żyję jak lunatyk, który brnie przed siebie i nawet się nie rozejrzy. Młode dziewczyny akurat zadbane w dużej mierze. Co prawda spora część ubrana w te same ubrania, które są aktualnie modne. W tym wypadku legginsy. Ale oceniając wizerunkowo to polscy mężczyźni nie przystają do polskich kobiet. A obserwacje prowadziłem na dworcu pks, bo w moim towarzystwie ludzie akurat dbają o siebie i w zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Wiem, że to nie jest najważniejsze, ale o wiele lepiej współżyje się z ludźmi, którzy dbają o siebie.

Gość a ty jak wyglądasz

Gość Polski mężczyzna
Zgoła inaczej :P Ale już nie chodzi o twarz, bo to od nas nie zależy tylko o dbanie o siebie, o gust.

Gość Niepolska
a ty chociaż jesteś ładny czy tak sobie wymyślasz?

Gość Polski mężczyzna
Jem kupe

Gość Polski mężczyzna
Jem.

Gość jesteś pedałem
" ale o wiele lepiej współżyje się z ludźmi, którzy dbają o siebie." jak współżyjesz z dbającymi i niedbającymi o siebie mężczyznami. Tak tak freudowski dobór słów. Już się nie wykręcaj :classic_cool:

Gość Polski mężczyzna
Robię kupę

Gość zgola inaczej
niech zgadne jestes zebrakiem i siedzisz na skrzyzowaniu obserwujac i zbierajac jalmuzne? :D

przepraszam najmocniej;) a co w tym dziwnego jeżeli ja pójdę zaraz po Żabę w czarnej bluzie z kapturem reeboka i spodniami z adidasa w butach nike? i to tylko dla własnej wygody:) na codzień chodzę w garniaku (taka praca)..to teraz już nie mogę chodzić w komfortowych ciuchach? ;) teraz i tak jest ciemno więc i mało kto widzi.. Twoja ocena też jest błędna..

Gość Polski mężczyzna
Mówiłem że jestem zajęty robieniem kupy, ślepi jesteście?

Gość Blondynkaaa
daj foto skarbie a jakie lubisz kobiety jak powinny byc ubrane?

Gość a ja chodze w szerokich
rzeczach czyt. wygodnych i mam gdzies co jaki fagas mysli o takich jak ja . ty mozesz chodzic w dzien w dzien w gajerze z krawatem duszacy gardlo jak cie to kreci

Gość Polski mężczyzna
Ty, Freud, coś masz z tym homoseksualizmem? Swój przerzucasz na mnie? :P best_one - ale to widać po kimś czy dba o siebie czy nie. To widać po prostu po nich, mają wypisane na twarzy. Najczęściej to są takie sierotki, za których musi decydować kobieta, bo inaczej się zapuszczają. A to, że ktoś ubierze się zwyczajnie w celu załatwienia jakiejś drobnej sprawy jak wyjście do sklepu to co innego :) Ale w takim stroju nie wyszedłbyś już na miasto, prawda? Więc sam widzisz.

Gość masz racje .....
szkoda bo nie slychac zeby jakas dziewczyna np francuzka zadawala sie z Polakiem .. Polakow facetow mozna poznac natychmiastowo za granica, z powodow wyzej wymienionych .... tacy australijczycy sa uosobieniem meskiego piekna

a ja chodze w szerokich - ależ proszę bardzo, nikt nie zabrania. Tylko w pewnym wieku to wygląda już głupio. Powiedzmy gdzieś tak po 16 roku życia. Ale jeśli ktoś lubi robić z siebie klauna to proszę bardzo. Chyba, że nie mówisz o raperskich wdziankach to przepraszam. I nie chodzi wcale o chodzenie pod krawatem. Mało jest facetów, którzy mają pomysł na siebie, jakiś styl, własne spojrzenie. Ja nie lubię kupować ubrań, ale jak już muszę to wystarczy mi jedno spojrzenie po sklepie i wiem czy coś jest dla mnie czy nie. Ostatecznie kupuję rzeczy w necie, bo tam mogę znaleźć konkretnie to czego szukam. Co do kobiet... niech ubierają się po prostu ładnie. Trudno, że każda nosi to co jest aktualnie modne, ale to nie znaczy, że to źle ;) Dziewczyny, tak jak już pisałem, wyglądają ładnie i nawet te, które nie są jakoś nazbyt piękne potrafią zadbać o siebie i wyglądać fajnie.

Powinieneś cieszyć się z obecnej sytuacji, masz mniejszą konkurencję.:) Nie dla każdego wygląd ma duże znaczenie.

Właśnie dlatego inne kobiety innych nacji nie interesują się Polakami. facet dobrze wyglądający to chyba nic strasznego. Oczywiście nie do przesady, żeby nie wyglądać jak jakiś laluś. Ja zostałem nazwany przez taką jedną "świnkę" pedałem, bo byłem w skórze. Widać to już za duża ekstrawagancja ;) Nowe ubrania kupuję raz na kilka miesięcy i zawsze wiem czego chcę. Mam jakiś wyrobiony gust i z miejsca wiem co bym mógł założyć, a czego nie. To widać czy ktoś nosi coś ze względu na gust czy ze względu na to że akurat rzecz wisiała na wystawie i została kupiona bez przekonania, bo podobno modne.