Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratować córke

Moja córka nie chce usunąć ciąży!!!

Polecane posty

Gość ratować córke

Moja córka ma 32 lata. Dwójke dzieci(pierwsze dziecko nieślubne), drugie dziecko ma z tym człowiekiem z którym jest obecnie w trzeciej ciąży której nie chce przerwać. Te dzieci nigdy nie pozwolą mojej córce normalnie żyć a moja córka urodzi dziecko człowieka który ją bił, teraz jest w trakcie rozwodu i staram się córke namówić na usunięcia. Moje wnuki przypominają mi o swoich ojcach, przez co ich nie pokocham ani nie polubie.

Gość go to hell
jestes psychiczna a twoja córka jest dorosła lecz się

Gość prowokacja prowokacja mam
nadzieje:(

Gość Blondynkaaaa
Czy to prowokacja?

Gość wqehwhbuwieh
nie musisz ich kochać, ani lubić od tego mają matkę.

Gość mój mi gotuje obiadki
no to jak jest w ciąży, to rozwodu nie dostanie. Poza tym uważam, że to jej sprawa, czy uropfzi to dziecko, nie masz prawa jej do niczego namawiać, powinnaś być dla niej wsparciem, a tak......staniesz się wrogiem.

Gość to musi być prowo
kobieto jak możesz kim Ty jesteś bo na pewno nie matką

Gość Ma__rysi-a
twoja corka jest dorosła i ma prawo do własnego wyboru. Nie możesz ją do niczego nakłaniać a tym bardziej zmuszać. Co z Ciebie za babcia! A dzieci najważniejsze że mają miłość matki- a Ty nie możesz patrzeć na nie przez pryzmat nienawiści do ich ojców. To są dzieci towjej córki jej część Twoja również krew najwyższy czas je pokochać to tylko niczemu niewinne dzieciaczki.

Gość lolita blablabla
Pamiętaj, że dziecko jest potomkiem także Twojej córki. Nie możesz go skreślać ze względu na jego ojca, no bo cóż te dzieci sobie zawiniły? Dobrze, że nie usuwa ciąży. Osobiście nie usunęłabym nawet ciąży będącej wynikiem gwałtu. Twoja córka jest mamą Twoich wnuków i kocha je nad życie, a Ty masz jakieś problemy emocjonalne. Zostaw to w spokoju. Tobie by ulżyło usunięcie ciąży, a ją by załamało...

Gość ratować córke
I mam patrzeć na to jak moja córka marnuje sobie życie. Jak się użera z trójką dzieciaków. Pierwsze dziecko urodziła w wieku 22 lat, wtedy pomogłam jej ale patrzyłam na dziecko człowieka który skrzywdził moją córke a potem związała się z gorszym chamem który moją córke bił, urodziła mu jedno dziecko a później zaszła po raz drugi w ciąże i chce to dziecko urodzić. Do aborcji zostało trzy tygodnie a ona dalej nie chce z tym nieszczęściem nic zrobic, to dziecko już do reszty zmarnuje jej życie. Z resztą najlepiej byłoby jakby usuneła już pierwszą ciąże.

Gość ha ha ale jaja
to na 100%prowo bo chyba nie ma az tak jebnietych matek.

Gość Potężny Stefan
Może obiecaj jej jakiś fajny prezent, np. wycieczkę zagraniczną, nie wiem

Gość flj:dfjl:SDf
do autorki..w ktorym jest tygodniu twoja corka?

Gość ratować córke
W 9 tygodniu, zostały jeszcze 3 tygodni by pozbyc się problemu.

Gość ha ha ale jaja
autorko szkoda ze ciebie matka nie usunela. wtedy byloby o jednego poyeba mniej na swiecie

Gość flj:dfjl:SDf
ma juz synka i corke??

Gość jak ktoś zgłosi ten temat na
policję to będą mieli obowiązek znaleźć ciebie i sprawdzić doniesienie bo "Namawianie do aborcji jest w PL przestępstwem" 🖐️ nie ma to jak się publicznie chwalić

Gość ratować córke
Tak, moja córka ma już dwójke dzieci, teraz rozwodzi się z mężem i chce trzeciego dzieciaka. Jak ją od tego odciągnąć? na dobrą sprawe, jakbym się uparła można byłoby zrobic aborcje legalnie, twierdząc że jest wynikiem gwałtu. Tylko ona nigdy tego nie zrobi bo upiera się że nie.