Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssswq

Złe trawienie a śluz.

Polecane posty

Gość ssswq

Mam całkowicie rozregulowaną pracę jelit i podrażniony żołądek.Na palcach u ręki mogłabym policzyć rzeczy po których nie mam biegunki,burczenia albo problemów z wypróżnianiem.Zauważyłam,że bardzo często po gardle spływa mi śluz i śmierdzi mi z ust.Czy to ma jakieś powiązanie?Nie mam pasożytów ani grzybów.

Gość to nie śluz. to ropa z zatok.
idź do lekarza. co do reszty proponuje na poczatek głodówke dwudniową. kup w aptece probiotyk i zażywaj tak jak przy antybiotyku przez miesiąc. jedz rzeczy lekkostrawne. unikaj raczej mleka i słodyczy. z mlecznych to ewentualnie jogurt dobrej firmy.

Gość jhvhgfchfjknmjk
ja zrobilam soie dietke wykluczajaca wszelaki cukier oraz potrawy z maki bialej.......samopoczucie wspaniale i wyproznienia po kilka na dzien

Gość dgg
nie jem nic smażonego,mocno przyprawionego,zero nabiału,słodyczy,surowizny.Praktycznie jem tylko owsiankę,kisiel,warzywa gotowane(plus jakiś makaron),gotowana piers kurczaka,chuda wędlina,jakaś zupa lekka.Mam taką diete od miesiąca.i jak wczoraj zjadłam kawałek ciasta to odrazu biegunka.a rozregulowane wypróżnianie cały czas,i kał jest ledwo zbity, koloru pomarańczowego,cienki,ma czasem resztki jedzenia (sory za szczegóły)