Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozregulowana

Ile czekałyście na okres po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

Gość Rozregulowana

Mam pytanie. Odstawiłam tabletki i czekam na okres. Zapomniałam jednej z opakowania i wspólnie z nażeczonym postanowiliśmy, że czas na dzidziusia :) Trochę mi sie rozregulował okres od tej zapomnianej tabletki. Regularnie wystąpił 3.08 ale trwał do 17.08 !!!!(tabsy odstawiłam 15.08 w połowie opakowania). Teraz jest już 14.09 a po okresie ani śladu. Test robiłam 14 dni po odstawieniu tabletek (tak mi lekarz kazał) ale negatywny wynik... Co dalej? Robić drugi czy czekać?

Gość Rozregulowana
Pomoże ktoś?

Gość ola90asdad
ehh Kochana z tymi tabletkami to same problemy. Ja odstawiłam w styczniu i do tej pory mam problemy z okresem. Mam zablokowane jajniki, brałam tabletki na odblokowanie, raz mam okres raz nie, teraz znowu mam strasznie bolesnny a trwa tylko 2 dni. Koszmar. Nie życzę Ci tego.

ja zekałam na okres dwa miesiące po odstawieniu tabletek a następnie 1.5 miesiąca teraz niby już jest normalnie ale nie zawsze

Gość czizis krajzys
Ja po odstawieniu miałam cały czas okres regularnie, a teraz po 7 miesiącach zaczyna mi organizm świrować, okres ostatnio dostałam w 17 dniu cyklu teraz znowu się spóźnia i jakby było tego mało z piersi leci mi coś jakby mleko (ciąża wykluczona) :o

Gość Rozregulowana
Oj niestety wiem co z tymi tabletkami jest. Ja brałam Qlaire i tak jak już gdzieś pisałam nic mi po niej nie było i przepisał mi ją bardzo bardzo dobry gin. Mówił, że później nie ma problemu z ciążą i od razu po odstawieniu wróci mi okres... A teraz nie ma i zaczynam myśleć o tym, czy nie jestem w ciąży

Gość gfdd
Ja czekałam na okres ponad 40 dni! A brałam tbasy 9 lat... po odstawieniu ich prawie rok musiałam czekac na wyregulowanie cyklu!