Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama roczniaczka

Menu roczniaka na piersi

Polecane posty

Gość Mama roczniaczka

Co , w jakich ilosciach (i za jaka przerwą miedzy posiłkami )jedza Wasze roczne dzieciaki na piersi?

Gość Mama roczniaczka
mamy gdzie się odziałyście?

Moja jadła rano pierś, później jakiś owoc, zupka, pierś na drzemkę po drzemce zazwyczaj pierw chwila przy piersi, obiadek od nas lub swój zależy co tam było albo zupka znowu itp jakieś przegryzki czy jogurcik, na kolację kanapeczki i do spania pierś... jakoś tak ale dokładnie nie pamiętam i różnie to bywało... ale średnio coś takiego. Czasami tam jeszcze pierś w ciągu dnia się zdarzyła a czasami jakieś karmienie piersią odpadało

Gość Mama roczniaczka
dzięki. Bo tak sie zastanawiam dlaczego nie chce jeść "śniadania" chyba dalej najada się mlekiem z piersi z rana, :)

Gość osołekmayotłek
chce wam się jeszcze tym cycem karmić??

Gość Mama roczniaka
Chce a co?

witaj kochana, ja tez mam prawie roczniaka, moja córcia kończy 11miesiąc, i o odstawieniu ani mi się śni, ja lubię karmić moją małą, rano nie je śniadania tylko pierś czasem zje odrobinę jajka, póżniej owoc albo jogurcik spanie oczywiście przy piersi,obiadek to co w domu zazwyczaj to zje troszkę ziemniaczka jakieś mięsko albo zupkę i spanie zasypia przy piersi, jak się obudzi to daję jej zupkę gęstą z bobovity wieczorem jakąś kanapeczkę pierś i spać.