Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salmaa

Pilnie poszukuję filmu

Polecane posty

Gość Salmaa

Poszukuję filmu "Girl next door" z 2007 roku (chodzi o thriller a nie o komedię romantyczną z 2004 pod tym samym tytułem). Znalazłam co prawda do ściągnięcia ten film ale tylko z napisami a wolałabym z lektorem. Plis pomóżcie. Może Wam się uda gdzieś wygrzebać bo ja sobie stanowczo z tym nie radzę :(

Chyba tylko z napisami jest, innego nie mogę znaleźć. Czytałam książkę, makabrycznie fascynująca.

Gość Salmaa
no chyba jednak nie ma z tym lektorem :( niestety... ściągam z napisami. erudytka a oglądałaś film?

Nie, w sumie to zapomniałam że film jest, a filmy mnie zwykle rozczarowują jak książkę przeczytam... Ale oglądnę :) Żeby zobaczyć jak to pokazali

Gość Salmaa
Tak, to prawda... też tak mam-jak coś przeczytam to film zawsze wypada jakoś gorzej. A tak przy okazji jeśli lubisz czytać to polecam Ci "Skrzywdzoną" Cathy Glass.

Ja czytać to uwielbiam, codziennie jedną książkę praktycznie - i piszę to serio :) Z takich makabrycznych to Masterton jest dobry, ale i tak kocham Kinga :)

Gość flimmmm
A wie ktos moze jak nazywa sie film o 2 rosjaninach ktorzy staraja sie przezyc w jakis trudnychwarunkach. Nie wiem praktycznie nic wiecej jakis czas temu mowili o nim w tv i pokazywali fragment, chyba jak chodzili po gorach w zime ale nie pamietam . moze ktos wie? premiera była w 2010.

Gość wolanda weranda
zebys ty jeszcze był tak przystojny jak obrotny w znajdowaniu filmow sosssss :o tragedia

Gość Salmaa
Jak przeczytałam opis tego filmu o który pytasz to od razu skojarzył mi się "Jeniec: Tak daleko jak nogi poniosą", ale to z pewnością nie ten bo jest z 2001 r) Ale w sumie też możesz obejrzeć-polecam :)

Gość filmmmmmm
jenca ogladałem kilka razy zajebisty film :)