Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo tak pytam

Jak wyglada sprawa spadkowa w sadzie

Polecane posty

Gość Sara1

Wiele kwestii poświęconych sprawom spadkowym oraz tematom związanym z zachowkiem znajduje się tutaj zachowek.biz.pl . Wszystko jest tam fajnie wyjaśnione. Artykuły są pisane zrozumiałym językiem, choć cały blog prowadzi prawnik. Można się tam naprawdę bardzo wiele dowiedzieć. 

Gość HAG

Najlepiej spytać prawnika- oni mają już doświadczenie i najlepiej doradzą pod konkretną sprawę. We Wrocławiu korzystam z usług Iwo Klisz i wspólnicy i mam pełne zaufanie. W innych miastach nie wiem jak sprawa wygląda...

Gość DariaSz
Dnia 13.05.2019 o 09:46, Gość HAG napisał:

Najlepiej spytać prawnika- oni mają już doświadczenie i najlepiej doradzą pod konkretną sprawę. We Wrocławiu korzystam z usług Iwo Klisz i wspólnicy i mam pełne zaufanie. W innych miastach nie wiem jak sprawa wygląda...

No właśnie ta kancelaria mnie reprezentowała w związku ze spadkiem po rodzicach.Przyznam, że trochę zaniedbaliśmy z rodzeństwem te kwestie, bo po tacie nie robiliśmy sprawy i tak w księdze wieczystej domu nie zrobiliśmy zmian.Trzeba było to wszystko naprostować, ale mecenas Anna Klisz wszystko ogarnęła. Nie było żadnych problemów. Babka naprawdę na poziomie, ale potrafi wszystko wytłumaczyć prostym językiem. Jak ktoś ma sprawę spadkową we Wrocku, to wzięcie jej na pełnomocnika, to naprawdę dobry wybór.

Gość Aneta

Właśnie miałam napisać, że do takich spraw to tylko Klisz i Wspólnicy, ale widzę, że już ktoś mnie ubiegł 🙂 W takim razie po prostu się pod tym podpisuję. Ja teraz korzystam z ich usługi obsługi prawnej firmy. Jak widać mają świetnych specjalistów z wielu dziedzin prawa, nie tylko od spadkowego.

Gość Dana

Korzystałam z kancelarii mec. Dariusza Staniszewskiego przy podziale spadku po babci. Dawno temu miałam podobny temat, wówczas sama  to przeprowadzałam. Porównując obie sytuacje - dwa razy się nie zastanawiaj, tylko idź z tym do prawnika. Inaczej spędzisz masę czasu na procedurach, pismach i krążeniu po sądach.

Gość Wiktoriaa
Dnia 2.09.2019 o 22:32, Gość Aneta napisał:

Właśnie miałam napisać, że do takich spraw to tylko Klisz i Wspólnicy, ale widzę, że już ktoś mnie ubiegł 🙂 W takim razie po prostu się pod tym podpisuję. Ja teraz korzystam z ich usługi obsługi prawnej firmy. Jak widać mają świetnych specjalistów z wielu dziedzin prawa, nie tylko od spadkowego.

Hej, a z usług którego prawnika korzystasz? Też potrzebuję kogoś do firmy i zainteresowała mnie ta kancelaria Klisz. Podasz mi nazwisko i napiszesz coś bliżej?

Gość blea

Mam to za sobą. Choć z początku się obawiałam, jak to się skończy. Na szczęście miałam dobrego adwokata - pana Cejrowskiego, z jednej z tczewskich kancelarii. Pomocny, doświadczony adwokat z dużą wiedzą.