Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ooooo tak pytam

Jak wyglada sprawa spadkowa w sadzie

Polecane posty

Go艣膰 Sara1

Wiele kwestii po艣wi臋conych sprawom spadkowym oraz tematom zwi膮zanym z zachowkiem znajduje si臋 tutaj聽zachowek.biz.pl . Wszystko jest tam fajnie wyja艣nione. Artyku艂y s膮 pisane zrozumia艂ym j臋zykiem, cho膰 ca艂y blog prowadzi prawnik. Mo偶na si臋 tam naprawd臋 bardzo wiele dowiedzie膰.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 HAG

Najlepiej spyta膰 prawnika- oni maj膮 ju偶 do艣wiadczenie i najlepiej doradz膮 pod konkretn膮 spraw臋. We Wroc艂awiu korzystam z us艂ug Iwo Klisz i wsp贸lnicy i mam pe艂ne zaufanie. W innych miastach nie wiem jak sprawa wygl膮da...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DariaSz
Dnia 13.05.2019 o 09:46, Go艣膰 HAG napisa艂:

Najlepiej spyta膰 prawnika- oni maj膮 ju偶 do艣wiadczenie i najlepiej doradz膮 pod konkretn膮 spraw臋. We Wroc艂awiu korzystam z us艂ug Iwo Klisz i wsp贸lnicy i mam pe艂ne zaufanie. W innych miastach nie wiem jak sprawa wygl膮da...

No w艂a艣nie ta kancelaria mnie reprezentowa艂a w zwi膮zku ze spadkiem po rodzicach.Przyznam, 偶e troch臋 zaniedbali艣my z rodze艅stwem te kwestie, bo po tacie nie robili艣my sprawy i tak w ksi臋dze wieczystej domu nie zrobili艣my zmian.Trzeba by艂o to wszystko naprostowa膰, ale mecenas聽Anna Klisz wszystko ogarn臋艂a. Nie by艂o 偶adnych problem贸w. Babka naprawd臋 na poziomie, ale potrafi wszystko wyt艂umaczy膰 prostym j臋zykiem. Jak kto艣 ma spraw臋 spadkow膮 we Wrocku, to wzi臋cie jej na pe艂nomocnika, to naprawd臋 dobry wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta

W艂a艣nie mia艂am napisa膰, 偶e do takich spraw to tylko Klisz i Wsp贸lnicy, ale widz臋, 偶e ju偶 kto艣 mnie ubieg艂 馃檪聽W takim razie po prostu si臋 pod tym podpisuj臋. Ja teraz korzystam z ich us艂ugi obs艂ugi聽prawnej firmy. Jak wida膰 maj膮 艣wietnych specjalist贸w z wielu dziedzin prawa, nie tylko od spadkowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dana

Korzysta艂am z kancelarii mec. Dariusza Staniszewskiego przy podziale spadku po babci. Dawno temu mia艂am podobny temat, w贸wczas sama聽 to przeprowadza艂am. Por贸wnuj膮c obie sytuacje - dwa razy si臋 nie zastanawiaj, tylko id藕 z tym do prawnika. Inaczej sp臋dzisz mas臋 czasu na procedurach, pismach i kr膮偶eniu po s膮dach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiktoriaa
Dnia 2.09.2019 o 22:32, Go艣膰 Aneta napisa艂:

W艂a艣nie mia艂am napisa膰, 偶e do takich spraw to tylko Klisz i Wsp贸lnicy, ale widz臋, 偶e ju偶 kto艣 mnie ubieg艂 馃檪聽W takim razie po prostu si臋 pod tym podpisuj臋. Ja teraz korzystam z ich us艂ugi obs艂ugi聽prawnej firmy. Jak wida膰 maj膮 艣wietnych specjalist贸w z wielu dziedzin prawa, nie tylko od spadkowego.

Hej, a z us艂ug kt贸rego prawnika korzystasz? Te偶 potrzebuj臋 kogo艣 do firmy i zainteresowa艂a mnie ta kancelaria Klisz. Podasz mi nazwisko i napiszesz co艣 bli偶ej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blea

Mam to za sob膮. Cho膰 z pocz膮tku si臋 obawia艂am, jak to si臋 sko艅czy. Na szcz臋艣cie mia艂am dobrego adwokata - pana Cejrowskiego, z jednej z tczewskich kancelarii. Pomocny, do艣wiadczony adwokat z du偶膮 wiedz膮.

Udost臋pnij ten post