Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietą............

problem z Up?

Polecane posty

kiedy sie rejetrowalam do Urzędu Pracy miałam wykształcenie podstawowe, tzn niepełne średnie bo nie mialam jeszcze matury i babka powiedziała mi że nie ma niepełnego średniego, jest albo podstwaowe albo średnie. Zrobiłam mature, ale nigdy nie było mi po drodze donieść te świadectwo i nadal w dokumentach mam podtawowe. Teraz mam możliwość podjęcia stażu u rodziny i chodzi o to czy mogę iść na staż z Urzęu Pracy z podstawowym wykształceniem? Czy jak po dwoch latach doniose te dokumenty to ni bedę miała żadnych problemów?? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość musisz donieść
Świadectwo maturalne i ukończenia szkoły średniej. Oni sobie to skserują i będą trzymać z twoimi dokumentami.

Gość musisz donieść
Czy po dwóch latach nie będą ci robić problemów to nie wiem, bo to w końcu jest PUP :O Ale jest tak, że jeśli chcesz iść na staż to musisz w PUP pokazać te dokumenty.

dzięki za odpowiedż, trochę mnie pocieszyliście. Tak myślałam że nic nie mogą mi zrobić, ale to końcu urzędasy, wszystko z nimi możliwe:)

Mozna podjąć staz z podstawowym.. Nawet jest to jeden powód 'za' aby osoba bez doświadczenia i wykształcenia podejmowała staż.. Jestem pewna tego co piszę, bo znam takie przypadki;-)