Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SanSanSan

stypendium - dochod

Polecane posty

Go艣膰 SanSanSan

witajcie! mam pytanie , moze ktos bedzie wiedzial chcialam w tym roku zlozyc podanie o stypendium, poszlam do urzedu zaswiadczenie o dochodach ja mam zerowe, opiekuje sie coreczka, ale u meza przychod wyszedl 57 tys a dochod 0 zl pytanie co to oznacza i co teraz? wiem ze dochod nie moze przekraczac chyba 600 zl na osobe nas jest 4ka (ja, maz,2 dzieci, maz prowadzi wlasna firme) moglby mi ktos pomoc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 KKKaty
Z tego co si臋 orientuj臋 to chyba liczy si臋 doch贸d a nie przych贸d. Tak膮 kwot臋 musicie podzieli膰 na ilo艣膰 os贸b 偶yj膮cych z tych pieni臋dzy i wtedy zobaczysz czy si臋 mie艣cisz w normie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
wiem ze liczy sie dochod, ale my mamy dochod zerowy w zeszlym roku pobieralam stypendium ale nie mielismy napewno dochodu zerowego... nie wiem czy teraz jest sens skladac podanie o stypendium :-o poza tym nie wiem moze beda kazali rozliczyc sie z rodzicami? no ale mieszkamy od 5 lat sami -bez rodzicow, wiec co oni moga miec z tym wspolnego ach sama juz nie wiem liczylam na to stypendium a teraz klapa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
up up moze jeszcze ktos odpowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BlondynkaaaaGda
ty musisz wziac zaswiadczenie,ze jestes bezrobotna z urz臋du pracy albo o braku dochodow z urz臋du skarbowego, nie bardzo rozumiem tw贸j problem skoro nie pracujesz bo opiekujesz si臋 dzieckiem to dochodu nie masz a jak piszesz m膮偶 te偶 go nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
mojego m臋偶a nie interesuje to ze mam chcice na seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
mam zerowy doch贸d, bo daj臋 dupy za darmo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
bardzo glupi podszyw :-o pracowalam, ale obecnie jestem na wychowawczym, moj dochod to 0 zl i mezowi tez taki wyszedl, nie wiem czemu, w zeszlym roku ledwo zmiescilismy sie zeby uzyskac stypendium a w tym roku dochod zero zlotych :(

Udost臋pnij ten post

To co艣 macie 藕le policzone. To, ze Ty nie pracujesz to ok, ale skoro m膮偶 ma firm臋 to musi mie膰 jaki艣 doch贸d. Wiesz czym w og贸le r贸偶ni si臋 przych贸d od dochodu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
oczywiscie ze wiem ale co to ma do tego? dzis odebralam zaswiadczenie o dochodach i tak jest napisane przychod 57 tys dochod 0 zl

Udost臋pnij ten post

Kto wyda艂 Ci takie za艣wiadczenie? A za co wy 偶yjecie w takim razie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiem ......
ja na Twoim miejscu z艂o偶y艂abym dokumenty na stypendium najwy偶ej nie dostaniesz tylko nie rozumiem jak rodzina mo偶e mie膰 0 z艂 dochodu przez ca艂y rok ?...a z czego 偶yli艣cie ? wg prawa przy zerowych dochodach powinna艣 dosta膰 to stypendium ale to podejrzanie wygl膮da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiem ......
jeszcze dodam 偶e to tak wygl膮da jakby wszystkie pieni膮dze kt贸re m膮偶 zarobi艂 posz艂y w jakie艣 koszty np typu czynsz ...pr膮d ...jakie艣 inwestycje na rzecz firmy a on na tym nic nie zarobi艂 nie wiem nie chc臋 tutaj nikogo o nic pos膮dza膰 ale to musi by膰 bardzo kreatywna ksi臋gowo艣膰 :D...nie ma dochodu nie ma za co odprowadza膰 podatku

Udost臋pnij ten post

odpowiem... o to w艂a艣nie mi chodzi艂o :) zero dochodu, zero podatku - troch臋 zastanawiaj膮ce :P

Udost臋pnij ten post

Z Za艣wiadcze艅 z Urz臋du Skarbowego wynika, 偶e moja rodzina nie uzyska艂a 偶adnych dochod贸w. Co mam wpisa膰 we wniosku? Od razu nasuwa si臋 pytanie: z czego Pana rodzina 偶y艂a i 偶yje? Prosz臋 dostarczy膰 dokumenty potwierdzaj膮ce korzystanie z r贸偶nych form pomocy spo艂ecznej dodatek mieszkaniowy, dodatek rodzinny, pomoc celowa, stypendia itp. Prosz臋, przed wype艂nieniem wniosku o kontakt osobisty, w godzinach dy偶ur贸w Komisji Stypendialnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SanSanSan
nasza ksiegowa jest siostra mojego meza oczywiscie ze nie biedujemy, maz firme ma od 2 lat nie wiem jak moglo wyjsc zero zlotych dla mnie to tez zastanawiajace, nie dostajemy dodatkow do mieszkania bo nie mieszkamy w bloku, dostaje rodzinne na 2ke dzieci napisalam juz do dziekanatu, ciekawe co mi odpisza, sama jestem ciekawa dziekuje wszystkim za pomoc

Udost臋pnij ten post