Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelka_:*

Miesiączka miesiąc za wcześnie a rozpoczynanie antykoncepcji hormonalnej.

Polecane posty

Może od początku:) Od kilku miesięcy nie biorę tabletek antykoncepcyjnych miesiączka przesunęła mi się o 1 dzień i dalej miałam ją tak jak podczas brania tabletek. A w poniedziałek w nocy zobaczyłam kilka kropel krwi na bieliźnie wczoraj było już jak normalny okres i dzisiaj też mam normalny obfity okres a prawidłowo okres powinnam dostać za tydzień w poniedziałek 20.09 byłam kilka dni temu u lekarza który robił mi badania ponieważ przepisał mi krążek NurvaRing (przepraszam jeżeli źle napisałam:)) i według jego zaleceń krążek mam włożyć w 2 dzień ponieważ w 2 dzień mam obfite krwawienie i wypadałoby na to, że to dziś i nie wiem czy włożyć bo to chyba nie jest normalne że mam okres tydzień wcześniej szczególnie że nigdy wcześniej mi się to nie przytrafiło, a jakby tego było mało to rano przy siusianiu odczułam ból podobny do tego jaki się ma przy przeziębionym pęcherzu. Chyba zapomniałam dodać że 2 tygodnie temu miałam przeziębiony pęcherz i brałam przez tydzień tabletki Furagin które mi pomogły a teraz odczuwam podobne dolegliwości:( Muszę dodać, że nie mogę iść do lekarza a zadzwonić też nie mogę niestety i muszę szybko się zastanowić i jak coś to jechać po krążek:) hura:) Pomóżcie kochane bo z Wami życie jest prostsze:) :*

Ale ze mnie głupol :) napisałam "miesiączka miesiąc za wcześnie" - przepraszam chodzi o to, że tydzień za wcześnie ponieważ powinnam dostać 20 a krwawienie było w 13 w nocy. Przepraszam za pomyłkę mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi i proszę o szybką pomoc:) A tak szczerze to nie weim co bym zrobiła gdyby nie było tego forum:)