Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazywsqa

Rozstanie..boję się że na zawsze będę już trupem

Polecane posty

Gość qazywsqa
Najgorsze po rozstaniu jest to, że człowiek nie ma co ze sobą zrobić, totalna samtoność, zwłaszcza gdy zaniedbało się dawne znajomości i gdy Ex był całym światem... Straszny ból i dół bez dna, czasami nawet myśli samobójcze.................

Gość Kim30
Ja już miałam drugiego takiego samego - ten sam znak zodiaku, to samo imię. Wiedziałam, że nic z tego nie będzie pewnie, ale brnęłam w to, choć co tutaj oszukiwać faktycznie wina była bardziej po mojej stronie i wiedziałam, że koniec musi nastąpić. Aczkolwiek jak już przyszedł ten koniec, to okazało się, że nie bardzo jestem na niego przygotowana. Ale pocieszam się młodszym. :P

Gość Kim30
Zareagowałam automatycznie. Jak mnie rzucił wieczorem (choć tak naprawdę to nie rzucił, bo chce ze mną utrzymywać kontakt - to ja nie chce), to ja rano już pisałam do innego. Bo nie chciałam skupiać się tylko na swojej traumie. Skutecznie! Ten się cieszy jak dziecko i mnie to się udziela.

Gość Greta Garbooo
Oj Kim 30 Jakie to dziecinne...To jest takie na krotką metę. Co innego jakbys poznala kogos z kim chcesz sie postykac, a ty robisz te same bledy. Wczesneij pisalas ze pomimo ze wiedzialas ze nic nie bedzie to brniesz w to samo. I teraz dokladnie to samo. Na sile chcesz pokazac wszystkim dookola i sobie ze nic ci nie jest. Uwierz miz e jak nei przebolejesz tego sama to nikt iny za ciebei tego nie zrobi. A ominąć się nie da.

Gość poradca
Greta ma racje... czas zaloby jest naturalny i nawet potrzebny... to okres kiedy mozna zrobic bilans, rozliczyc sie z przeszloscia, wyciagnac wnioski, zeby unikac pewnych syt. bledow w przyszlosci... A Ty sobie nie nadajesz tego czasu na refleksje...

Gość jak sie bardzo kocha
to moze jeszcze nie wszystko stracone i bedzie come back!

Gość znam to,współczuje
gdzieś tam w nas coś umiera poul young tak fajnie śpiewał-every time you go away,you take a piece of me with you