Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylowka

studenckie obiady Kraków

Polecane posty

Gość stylowka

Hej, szukam dobrej stołówki/restauracji w Krakowie gdzie mogłabym jeść obiady. Nie zależy mi na niczym szczególnym - wystarczą proste domowe obiady i oczywiście zależy mi na niskiej cenie. Najlepiej jakby była położona w centrum :)

Gość lalka98
na Floriańskiej nr 98

Gość abra kadabra babra
Czy ty jesteś dziewicą ?

Gość stylowka
nie jestem kurwa tylko prostytutka

Gość stylowka
lubie tylko golonko z mlekiem i octem

Gość PYTANIE DO stylowka
Czy planujesz zarabiać na studia w Agencji towarzyskiej ? Czy może będziesz przyjmować klientów w prywatnym mieszkaniu ?

to może być Nawojka niedaleko stadionu Wisły, jedzenie tanie, ale czy takie dobre to już sama musisz sprawdzić

Gość stylowka
A czy w Nawojce kucharze mają duże bananki ?

Gość dftgyhu
mam faceta milionera wiec sperdalaj kafeteryjny dupku pytanie proste wiec odpowiedz tez powinna byc

Gość stylowka
a byc moze i nie i wszyscy niech spirdalaja zaraz

Gość stylowka
dddddddddddddddddddddddhhhhhhhhhhhkokokokokokoko kokokok0ko

Gość stylowka
wsadz se patyk

Gość stylowka
Czy to ten na Grodzkiej nr 92

Gość stylowka
to nie jest Kanonicza tylko Długa

Gość stylowka
a jakie sa tam dania? ceny?

Gość Miyavi
Osobiście polecam "chińczyka" porcje są baaardzo duże, tak więc gdy chodziłyśmy tam z koleżanką to danie główne musiałyśmy jeść na pół ...... :-) standartowo jest to np. daniez kurczaka ( w 5-ciu amakach, po wietnamsku, w zielonym curry, z grzybami mung i inne, ) plus do tego ryż i surówka. Mnie odpowiada, ale nie każdemu pseudo orientalne dania podchodzą. moje sprawdzone "Chińczyki" 1) na wrocławskiej 2) na przeciwko bękitka, przy rondzie grzegórzeckim 3) na starowiślnej, obok poczty opcjonalnie "KUchnia u babci maliny"...ale tam są dzikie tłumy ;-( Za czasów studenckich to mi wystarczało

Gość brawo dobrze zrobiłaś
bar na żółto i na niebiesko, tylko on nie jest tak w centrum

Znajdź sobie restaurację "U Romana", mają tanie, domowe i przede wszystkim smaczne obiady. Zjesz tam drugie danie już za 10 złotych, w okolicy rynku nie znajdziesz chyba tańszej restauracji. Jedna ich stołówka jest na ulicy św. Tomasza.

ja jem przy biprostalu czasami :D smacznie tanio i domowo :) a jak wiadomo student liczy grosz do grosika ;p więc oszczędzamy na wszystkim :D i mam fajny patent na darmowe imprezy wchodze na tą stronke ::::::: http://www.rodzinny-krakow.pl/wydarzenia.aspx i piszą właśnie o takich eventach zazwyczaj na które nie trzeba wydawać kasy na bilety :) ps: a obiady najlepiej przywozić od mamy ;p

Gość fikus26
dobre jedzenie masz w barach mlecznych a ich jest od groma w Krakowie, od siebie mogę Ci polecić na starowiślnej pod filarkami, na mogilskiej masz bar smakosz, typowo domowe obiady, za grosze bo ja najczęściej zamawiam pierogi, które kosztują ok 3 zł i jestem najedzona.

Gość gość
Ciekawe rzeczy mają w ofercie w restauracji Ganesh. Nie wiem czy ich ktoś kojarzy jeszcze...To jest typowa restauracja indyjska, mi akurat te smaki bardzo odpowiadają. Z takich ciekawszych rzeczy jakie tutaj mają to na przykład bardzo dobre piwo indyjskie :))

Gość gość
Kurczaka i rybę z czystym sumieniem polecam w HotChili. Jedna z niewielu prawdziwych restauracji indyjskich w Krakowie. W większym lokalu organizują też imprezy w stylu Bollywood od czasu do czasu, całkiem przyjemny klimat.

Gość gość
Jak tylko jestem w Krakowie to zamawiamy razem z moim chłopakiem jedzenie z Harry Up Shrimp , tam jedzenie jest przepyszne! Zwłaszcza smakuje mi Wege Roll i Garlic pasta z krewetkami. Zawsze się zachwycamy!

Gość Igornmz
Jak szukacie czegoś pysznego w Krakowie to polecam restaurację Stara Zajezdnia. Mają tam również pozycje na studencką kieszeń. Szczególnie polecam moje ulubione pierogi z kaczką :)