Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mama1990

Małopłytkowość w ciąży-bardzo złe wyniki!PROSZĘ O RADĘ!!!

Polecane posty

Gość zaniepokojona mama1990

Jestem w 7 miesiącu ciąży,od początku mam słabe wyniki krwi,ale teraz są już fatalne!!!PLT mam już 19 przy normie 140-400!!!!Hematolog przepisał mi wit b12 domięśniowo co też nie pomaga!wyniki z tygodnia na tydzień spadają!Boje się o zdrowie swoje i dziecka.Czy która ś z was była w podobnej sytuacji?!co mogę zrobić?!

Gość niko45
to bardzo złe wyniki!

Gość Globina
Zapraszam na nowopowstałe forum dotyczące małopłytkowości.To pierwsze stricte tematyczne forum dotyczące tej choroby. Naszym zamierzeniem jest zebranie w jednym miejscu zarówno wiedzy ściśle medycznej oraz wszelkich informacji mogących pomóc chorym czy ich rodzinom,jak też przede wszystkim wymiana naszych doświadczeń,przeżyć związanych z codziennym życiem,,oraz walką z tą chorobą. Mamy nadzieję,że przy Waszym zaangażowaniu miejsce to stanie się źródłem zarówno wiedzy,jak i zwykłego ludzkiego wsparcia i pomocy. Adres forum: http://www.maloplytkowosc.fora.pl/

Gość miskatyska
Kobieto powinnas byc w szpitalu !! grozi Ci krwotok...lezałam na sali z dziewczyna co miała tez małopłytkowosc....i przyjmowała specjalne kroplówki sprowadzane skąś tam !!!!! idz do innego lekarza !! nie powinnas byc sama w domu !!