Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Men z kasztanem na głowie

Tutaj wkejamy foty stóp damskich

Polecane posty

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
zloty temat zalozyl:D

Gość Vaniliova
A dlaczego chcesz je lizac? Co mezczyzn pociaga w kobiecych stopach? Pytanie jest powazne, naprawde jestem ciekawa

Gość trample fun
kształt, drobna budowa, delikatna skóra podatna na pieszczoty, masaże i łaskotki :-)

Co mezczyzn pociaga w kobiecych stopach? " to samo co w piersiach i pośladkach :) wygląd :D nie wiem skąd sie to bierze ale i ja mam małego hopla na punkcie stóp u kobiet Oczywiscie zadbanych i zgrabnych:) Zreszta Wojewódzki,Majewski do tego tez sie przyznają :) coś w tym musi być ...

Gość Vaniliova
A czy wolicie stopy z pomalowanymi paznokciami czy bez? :)

nie wiem jak inni ... ja wolę pomalowane np, na czerwono miód malina :D ale bezbarwnym tez jest OK ... warunek jest jeden , stopy musza być zadbane i ładne :)

Gość trample fun
Vaniliova, z pomalowanymi, choć ładnie wypielęgnowane paznokietki a niepomalowane też są śliczne, a Ty masz jakieś doświadczenia z chłopakami co lubią całować kobiece stópki?

to jest taki fetysz rozumiem ..." w jakimś tam stopniu pewnie tak :)

Gość Vaniliova
Trample, nie bede pisac o swoich doswiadczeniach ale..lubie jak mezczyzni caluja me stopy...i ..lubie o nie dbac. Nie wiem dlaczego ale mam taki od dawna odruch, ze stopy sa ta czescia, o ktora dbam szczegolnie i lubie jak sa wypielegnowane :) A jakie jeszcze lubicie kolory paznokci na stopach? :)

Gość za te dziewczyny pij
ja lubie poczas sexu kiedy bzykam kobiete ssac jej paluszki od stóp ;)

Gość trample fun
Vaniliova to super, pozazdrościć Twojemu chłopakowi, a jak by co to ja jestem chętny do całowania i masowania Twoich stópek ;-) Co do koloru paznokietków to właściwie każdy fajnie wygląda :-)

Gość a co jesli
kobieta ma rozmiar 40 ? ja jestem posiadacza taiej stopy nigdy nie miałam kompleksu swoich stóp dopóki nie przeczytałam że facei lubia stopy tzn jak dla mnie stopa jest czymś obleśnym

Gość trample fun
wiecie ale i jaka kolwiek część ciała jeśli jest zaniedbana odrzuca więc wolę całować dziewczynę po zadbanych stopach niż usta tej co o zęby nie dba

Gość trample fun
rozmiar nie ma znaczenia jeśli zadbane masz stopy

zaraz sie pojawi footfetishman :P bywalec bawisz sie jeszcze w rozdwojenie jaźni?

Gość hehe ta blerwa znowu
kobieta z rozmiarem 40+ stopy to mutant!! jebac takie babsztyle

Gość a co jesli
acha,ale to przeciez bardziej kręci taka mała 36 a nie 40 stka... wstydze się takiej giry :(

Gość trample fun
kręci zadbana z delikatną i wypielęgnowaną skórą, takie są stworzone do całowania :-)

Gość a co powiecie na to
że ja mam u prawej stopy drugi palec dłuższy od pierwszego :O czuję sie z tym okropnie. Choć naprawdę dbam o stopy i paznokcie, do tego ładnie maluję, to i tak wstydze się je odkrywac latem :(:(

Gość trample fun
oj dziewczyny po prostu dbajcie o nie, pielęgnujcie i to wystarczy a jest mnóstwo facetów co będzie chciało je wycałować tylko trochę głupio się do tego przyznać :-)

Gość trample fun
a właśnie jaka by była wasza reakcja na to, że chłopak całował by wasz stopy, np obolałe po ciężkim dla Was dniu dziewczyny i nie chodzi tu o seks a zwykłe całowanie stóp od tak dla Waszego relaksu a naszej przyjemności?

Gość rwina
a moj obecny chlopak nie caluje moich stop :( byly poswiecal im duzo uwagi, a juz zawsze calowal je podczas milosnych zblizen... a obecny nic, przykro mi :(

Gość trample fun
dziwie się, a ja znowu nie mam dla kogo tego robić choć mógł bym całować kiedy by chciała, po ciężkim dniu zmęczone takie ah

Gość rwina
a myslisz, ze nie caluje bo mu sie nie podobaja?