Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona pracownica

dostalam ochrzan w pracy

Polecane posty

ze jeden raz zdarzylo mi sie zostawic nieład na dziale. Jeden raz ale kazdy zauwazyl a to ze kurde ciezko pracuje, oddaje sie pracy , tego nikt nie zauwaza :( czuje sie podle , ze tak sie staram a kazdy to ma w duoopie , ale jak raz sie noga podwinie to wielka afera .. mam spieprzony humor na caly dzien. Czuje sie niedoceniana, jestem wkurzona i nic mi sie juz nie chce :(

raz nawet zostawiłam na biurku moje majtki po masturbacji

Zawsze tak jest, że jak się starasz to nikt tego nie widzi, a raz się noga podwinie to zaraz jesteś posądzana, że się do pracy nie przykładasz.

strasznie mi sie przykro zrobilo, to takie upokarzające. Naprawde zle sie czuje, najlepiej gdybym przeprosila za to ze nie mam 10 rąk .. Zauwazylam ze Ci ktorzy gówno robią to najlepiej na tym wychodzą :( w dzisiejszych czasach trzeba umiec tylko duoope lizac i nic nie robic. Wtedy sie najlepiej na tym wszystkim wychodzi

Gość gość
ja dostałam ochrzan w pracy przed pójściem na urlop czuje się po prostu podle i wcale urlop mnie nie cieszy gdy kierowniczka mnie ochrzaniała najchętniej zapadłabym się pod ziemie . miała racje w tym co mówiła ale jak dla mnie bardzo ostro mnie potraktowała ale należało mi się jestem zamknięta w sobie i nie potrafię z nikim o tym pogadać ale nerwy w środku to chyba mnie uduszą

Gość chłopakzwawy
To śmiało wyrzuć to z siebie, chętnie posłucham, tu, czy poza forum, jak wolisz.