przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 czekam na kandydatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katharssis 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja ja ja!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Zostało już tylko jedno wolne miejsce dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ciekawe...czekam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 najlepiej blondi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Daj im więcej czasu. Kobiety lubią się czasem podroczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 moge popatrzeć ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 mozesz dolaczyc rzata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I gej RP Napisano Wrzesień 15, 2010 Nie sprecyzowałeś czy chodzi ci wyłącznie o kobiety, więc ja się zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Dopisz geja do listy rezerwowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katharssis 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja ja ja... ja żartowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I gej RP Napisano Wrzesień 15, 2010 Rezerwowej? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 katharssis ---> za późno. Odechce Ci się żartów na przyszłosć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 I gej RP ---> jesteś na samej górze. Masz duże szanse ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katharssis 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 grozisz mi:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 tylko kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I gej RP Napisano Wrzesień 15, 2010 O tak, bo ja lubię być na górze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja tylko wciagam chętnych na listę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I gej RP Napisano Wrzesień 15, 2010 Już jestem na liście, więc czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorze poka foto Napisano Wrzesień 15, 2010 moze sie zdecyduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 "tylko kobiety" W porządku, ale na wszelki wypadek opracowałem dla Ciebie plan B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 nie chce mi sie szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I gej RP Napisano Wrzesień 15, 2010 "tylko kobiety" W porządku, ale na wszelki wypadek opracowałem dla Ciebie plan B Przezorny zawsze ubezpieczony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 A co z tymi dwoma lachonami, o których pisałeś przed południem. Wytrzeźwiały ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 przegnałem w pizdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Bo to złe kobiety były, chodź do mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Mężczyźni są stali w uczuciach. Tylko ich kobiety wciąż się zmieniają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 jestem hetero sorry kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ale mnie nie przeszkadza, że jesteś hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Bo w zasadzie hetero to nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach