Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2-0-----------

Poczułam się niepotrzebna?

Polecane posty

Gość 2-0-----------

jestem z moim chłopakiem od 2 miesięcy ostatnio byłam u niego w domu siedzieliśmy w salonie ogądamy film i przychodzi jego siostra i mówi braciszku przytul mnie no i zaczeli się przytulać ja siedziałam obok nich właściwie mi to nie przeszkadzało mieliśmy ostatnio sami iść na impreze a ona nagle się pyta braciszku będziesz tańczył ze mną w piątek?? i poszła z nami nie muszę chyba mówić że było do bani otóż ja siedziałam a oni się bawili jak para!! praktycznie raz ja z nim tańczyłam raz ona .. czy to normalne czy ja przesadzam? ja nie mam tak zażyłych relacji z rodzeństwem dodam że on siostrze nigdy nie odmówi

Gość zajmij s9ie soba

Gość takie szpile na wesele
pewnie tez posuwa siostrzyczke

Gość a oni są prawdziwym
rodzeństwem czy przybranym?

Gość 2-0-----------
prawdziwym

Gość ale o ni
ile lat ma rodzeństwo? dla mnie to jest chore ,nie wiem ale jak dla mnie to podchodzi pod kazirodztwo

Gość 2-0-----------
on mi powiedział że ma taką kochającą rodzinę...

Gość 2-0-----------
on ma 21 a siostra 25

Gość eeeeeeeeeeeew
Dla mnie to jest dziwne. A siostra jest rozumiem sama, tak? Może potrzebuje męskiego dotyku. Tak czy siak, sytuacja jest niezręczna. Dziwię sie zwłaszcza twojemu facetowi, ze takie idiotyzmy wyprawia.

Gość moskala
hmm też mam super kontakt z bratem, czasem też uskuteczniamy tzw. rodzinny uścisk ale żeby aż tak.. no bez przesady. nie rozumiem jak 25letnia kobieta może iść do brata który jest w towarzystwie dziewczyny i kazać mu się przytulać. na balety też się wprasza. ja ze swoim bratem tańcuję tylko na weselach (czasem jak nam wypadnie tańczyć ze sobą). dziwna ta cała sytuacja

Gość moskala
swoją droga też mam 25lat a mój brat 21. nie wyobrażam sobie a tak bliskiego kontaktu

Gość kacie zarcie...
pierwszy raz słysze zeby ktos miał takie relacje w rodzeństwie tam cos jest nie tak chyba widziałas jak ja przytulał i gdy tańczyli czy były w tym jakies podteksty erotyczne ? moim zdaniem moze chodzicmiedzy nimi o cos takiego ludzie czasem skrywaja rózne rodzinne tajemnice a ich zachowanie pokazuje Tobie ze cos nie gra

Gość tytyt
E, przesadzacie. Ja mam młodszego brata i męża, on ma żonę i też się przytulamy w ich obecności. Po prostu się kochamy, lubimy się też razem bawić, ot więzy krwi. Ale nie wisimy na sobie :-)

Gość 2-0-----------
to co ja mam robić? czuje się niezręcznie? i nie wiem co to ma być? to wszystko raczej ona stwarza takie sytuacje jego mama na to reaguje śmiechem...

Gość powiedziałaś chłopakowi
że przez ich zachowanie czujesz się niepotrzebna w ich towarzystwie?