Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temente

Miesiączka - dziiwne zachowanie

Polecane posty

Gość Temente

Witam, mam taki problem... Wiec, Moja dziewczyna miała reguralny okres w dniu 12-13 miesiaca, i spóznia sie jej.. dzis jest 14.. wiem, to jest normalne... ale w tym miesiącu 'dogadzalem' jej palcami, tzn.. wkładałem palce do pochwy.. i dzis powiedziala mi ze zawsze po tym jak tak robiłem to po powrocie do domu .. była krew na bieliznie... tez miała tak, w srodku miesiąca przez 3 dni reguralnie lała sie jej krew z pochwy... tak jak podczas okresu.. Obawiam sie ze cos uszkodziłem.. i mogą sie ciągnąc za tym jakies konsekwencje... Prosze o jakieś rady.. bo szczerze mowiąc nie wiem co o tym mysleć. P.S. Nie współżyliśmy.

Gość Malenka Zielona
Jeżeli jej się "lała krew z pochwy" tak jak podczas okresu, to na pewno nie jest to Twoja wina :) Ewentualnie mogłeś ją drapnąć, mojemu facetowi się to czasem zdarza :) ale na pewno nie jest wtedy tej krwi dużo, najwyżej mała plamka ^^ Wyślij ją do lekarza :) I spokojnie, na pewno nie Ty jesteś przyczyna, nie zrobiłeś jej krzywdy :)

Gość marycha2009
Jeżeli jest dziewicą to poprostu lekko mogłeś naruszyć błonę dziewiczą,ale to jej nie zabije,może pojawić się krew,chociaż niekoniecznie,a jeżeli nie jest dziewicą,to ją tylko podrapałeś ;]