Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugutfyrty

mokro na widok tylko niektórych facetów

Polecane posty

Gość ugutfyrty

W pierwszych moich związkach faceci musieli się namęczyć wkładając mi palce by mi się zrobiło mokro a i tak w odpowiedzi była to średnia reakcja z mojej strony. zauważyłam różnicę kiedy się zakochałam w kimś od pierwszego wejrzenia. potem się spotkaliśmy i on nawet nie musiał nic robić a miałam mokro straszliwie. teraz po długiej przerwie znowu kogoś poznałam kto na mnie tak działa. zastanawiam się czym to jest spowodowane... może męskimi feromonami, dobraniem genetycznym czy czymś innym? powinnam za tym pójść i dobrać sobie takiego mężczyznę, który będzie tak na mnie działać czy nie zwracać na to zbytniej uwagi?

Gość ugutfyrty
dlaczego wyobraźnią? innych też sobie wyobrażałam i takiej reakcji nie było. chyba, że tutaj się może prawdziwie zauroczyłam... i have no idea.

Gość ugutfyrty
a moze chodzi o to, ze tamci mi sie podobali, a reszta to niezbyt ladni byli i dlatego

Gość ugutfyrty
tego ostatniego nie napisałam :P

Gość ugutfyrty
A macie jakies fajne zwierzątka w domu?? Mi mama kupila ostatnio takiego fajnego pieska, rasa "sarenka", jak on fajnie skacze :P

Gość Kopeć
Wyobraznia dziala to cos w tym stylu jak my faceci widzimy ekstra laske....w bikini:PP Falus sam sie podnosi:PP Znalem kiedys taka dziewczynę ktora gadala ze swoim chłopakiem przez telefon i sie podniecała:PP kobitki sa zajebiste;]]]