Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylematełe

Pytanie o prawo jazdy!

Polecane posty

Gość Dylematełe

pytanie jest takie: czy jak uzyska się pozytywną ocene z praktycznego, to trzeba jeszcze iść z tą kartką do WORD'u i tam coś załatwiać, albo egzaminator składa tam te papiery i to załatwia? bo zdałam dziś i poszlam od razu w chate i ni chooy nie wiem, czy mi przyślą ten plastik, czy nie :D

Gość Dylematełe
jeszcze dodam, że gdy facet powiedział, że zdałam, mojemu triumfowi towarzyszyła melodia z reklamy Heinz'a: "Heinz' up! Baby heinz up! Baby heinz up, gimme, gimme!"

Gość jhkujhk
musisz isc zaplacic za niego do urzedu komunikacxji.. i odebrac za 2 tyg :)

Gość Dylematełe
jasneeeeeee... :o a to jest w tym samym budynku co WORD? przecież już płaciłam za ten yebany egzamin kupe forsy, bo to ponad stówe kosztuje! ja pierdzieleeeee...

Gość jhkujhk
nie.. To jest URZAD KOMUNIKACJI MIEJSCIEJ... tasm gdzie rejstrujesz samochód.. odbierqasz atablice rejstracyjne itd.. tam placisz cos kolo 80 zł.. i 2 tyg i odbeirasz:) to jest zaplata za wyrobienie.. ja sie dowiedzialam o tym od egzaminatora po zdanym egzaminie..:/ nie inforuma wogole o tym..

Gość Dylematełe
dziękuje Ci za informacje 😘🌼 nie wiem, gdzie u mnie w okolicy to sie znajduje, wiec musze poszukac na mapie... ale jestem Ci bardzo wdzięczna! :) :D

Gość jhkujhk
prosze bardzo :)