Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCH

Bardzo prosze o opinie

Polecane posty

Gość MCH

Witajcie W sierpniu po okresi emiałam zapalenie pęcherza - tak mnie bolało z eposzłam do lekarza. Ten przepisał mi antybiotyk - ulżyło po 2 dniach! Nie pamietałam z tego wszytskoego kiedy miałam okres i tak czekałam az 5 września dostałam lekkie krwawienie - to trwało przez 3 dni - takie delikatne krwawienie! ?Teraz patrze ze jak się podcieram to mam taki śluz jakprzed okresem i na papierze jest śluz z kria - dokładnie tak jak pzred okresem! tylko ja cąły czas czuje jak mi cos skapuje a ten śluz z krwią jets w pochwie - widz ego jak się podetrze! Czy możliwe żeby to była ciążą czy to wina zapalenia pęcherza! ? Dodam ze w kwietniu miałam operacje usunięcia torbiela - teraz boje ise ze znów mnie to czeka bo gdizes ta krwe tam si ezbiera skoro nie wypływa na podpaske Pomóżcie mi - napiszcie cos co to moz ebyc

Gość wydaje mi się,
że to nie ciąża. raczej coś innego. a boli Cię coś? radzę wybrać się do lekarza.

Gość MCH
nie teraz nie, ale przed tym krwawieniem jajniki mnie pobolewały ... i to mnie przeraza ż eznów mne czeka operacja! Zastanawiam sie tez nad zrobieniem testu, ale ja mam cały czas taki śluz i nie wiem czy to mi się ni emoz etam pzrebić czy co? TO mówisz z eto nie ciąża? tak musze sie umówic z moja gin bo juz sama nie wiem co to oznacza

Gość MCH
a wg CIebei co to moż ebyc , może mam zapalenie w pochwie nie wiem al etego okresu prawie nie było :(

Gość MCH
nikt nic nie wie ...