Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła rodzina

Ile miesiecznie na jedzenie na 3os rodzinę?

Polecane posty

Gość zwykła rodzina

Rodzina zyjąca na średnim poziomie.Ja mąz i nastolatek,który wiadomo,że apetyt posiada

Gość około tysiąca jeśli
mamy jeść do syta i nie żałować sobie smakołyków. Ale z głodu nie umrzemy i przy połowie tego - gotowanie na kilka osób bardziej się opłaca, jak wiadomo.

Gość zwykła rodzina
Czyli 1500zl starczy na zywność i napoje?

Gość lubiewo
Mozna do lasu na grzyby. Moze sie nawet psylocybina trafi.

Gość zwykła rodzina
Lubiewo grzybów nie zbieramy

Tysiaka na jedzenie to my z narzeczonym we dwójkę wydajemy miesięcznie... I uprzedzając wasze zarzuty: nie żremy jak świnie i nie wyglądamy jak spaślaki ;-)

Gość taa niedobra pupa
Czyli 1500zl starczy na zywność i napoje? A przedtem nie jedliście? :) Mi na dwie os. starcza 500-600 zł, ale sa tacy co wydają tylko na siebie 1500...

Gość marna prowokacja i tyle
znow durny temat:-Ojak nie umiesz liczyc to wez kalkulator:-O pierdolisz jakbys dopiero rodzine zalozyla a syn przeciez juz nastolatek. chyba wiesz ile siana na zarcie idzie:-O

Gość zwykła rodzina
Pupa ja wiem,że Ty zaradna jesteś:) Wcześniej wydawaliśmy ale myślę,że stanowczo za dużo i postanowiłam oszedniej robić zakupy bo dużo się marnowało

podam tygodniowo : 5 chlebów-12,50pln, 5kg ziemniaków ok.. 10pln, maslo 4pln,wedliny 20pln,inne na obkład,30pln,mleko,cukier,mąka,oliwa i inne to ok..20pln, mieso na obiady 25pln,ryby i inne 20pln.Dodatki-ketchup,majonez,musztarda 10pln mysle ze max to jakies 150pln na tydzien czyli 600pln na miesiac. 200pln to picie ,piwko,słodycze i inne. 800pln ja wydaje na 3 osoby.Latem gdy S.A. grille itp. ok. 1000pln.

Gość zwykła rodzina
Liroy-warzyw i owocow nie kupujecie wcale? u mnie kg pomidorow teraz kosztuje od 6zl Nabialu tez nie jecie? My lubimy twarogi,serki,sery zolte(od 20zl?kg taki zjadliwy);jogurty,mleko Wszystko kupujemy gdyz nic nie mamy z wlasnych upraw czy hodowli