Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aletojużbyłoiniewróciwięcej

co macie na biurku?

Polecane posty

Było już, ale kadra na kafe się zmienia, to piszemy jeszcze raz:D Ja ma lapka, kwiata, górę książek, notatek i długopisów, kubek z musli, fona, pomadkę i kurz :D

Gość wydaje mi się,
ja nie mam biurka...

Gość lubiewo
telefon, ksiazki, kajdanki, chusteczki i jakies biale plamy.... niektore sa nawet swieze.

monitor,myszka,klawiatura,glosnik,lampka,puszka piwa

Gość jhkujhk
pomyłka, kadra tutaj się nie zmienia :)) nie mam nic .. bo ejkstem w pracy mam biurko puste a laptopa na kolanach:D gorzej jest na moich polkach pod biurkiem :D

Gość mr zaje kolo :)
mam lamka, zestaw glosnikow, kubek z dlugopisami, lampke, stojak z plytami, ksiazki, zdjecie... :P

znaczy się siedzą Ci sami, ale dla kamuflażu zmieniają nicki? :D teraz mam też kubek z herbatą i pusty kubek po musli :P

Gość jak zawsze syfff
lampka, aparat cyfrowy, słuchawki z mikro, kalendarzyk, slownik francusko-polski,cd kurs niderlandzkiego,dvd kolekcja fitnes-posladki, dvd-leg magic,krem do rak x2, masc nagietkowa, baterie aku, nitka niebieska, 3 notesy, ksiazka do niderlandzkiego, trójnik, okulary sloneczne, temperówka, kosmetyczka, bransoletka, spray do lokow, pilniczki, tabletki anty, spinki, nic dentystyczna, masc alantan, samouczek do niemieckiego,gumka do wlosow, grzebien, chusteczki , lusterko, drukarka, kubek z dlugopisami itp mialam dzis sprzatac :o 🖐️

Gość debilka1234567890
monitor, klawiaturę, myszkę, szklankę z wodą i małą kroplę od tej wody na biurku, o a tu jest jakaś okruszka :)

Gość jak zawsze syfff
i telefon :classic_cool: dobra czas na kolacje

Gość rabarbarka ta prawdziwa
telefon, gazetki reklamowe, fiszki, długopis, szklanka z aspiryna, kot- prawdziwy futrzak :)

Gość anka1234
monitor,lusterko, kupon z totka, reklame z reala i papierek po batoniku, zegarek i mikrofon oraz klawiature i myszke

Gość ojj dużo tegok
kubek z herbatą perfum odżywka do paznokci okulary w etui koperta z banku głośniki kolczyki 2 pary pierścionek łańcuszek 2 tabletki dromin grzebień telefon termometr spinki do włosów chusteczki nożyczki krem do rąk

że niektórzy w ogóle jeszcze do biurka trafiają :D