Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszyszowka

kto mieszka sam?

Polecane posty

Gość kszyszowka

za tydzien wprowdzam sie do mieszkania, ktore bede wynajowala sama.. moj facet jest za granica i doszlam do wniosku, ze juz nie chce mieszkac ze wspollokatorami tylko chce miec swoje miejse:) czy ktos z was mieszka sam? dostrzegam wiele plusow i minusow, ale to wszstko to teoria wiec chcialabym uslyszczec jak to jest w praktyce nim sama przekonam sie na lasnej skorze:)

Gość kszyszowka
nikt nie mieszka sam?

Gość lubiewo
mieszkam sam. Dla mnie dobra opcja.

Gość mika:D
ja mieszkam na poczatku jest super cisza spokoj robisz co chcesz wracasz o ktorej godz chcesz ale na dluzsza mete jest gorzej czujesz sie samotnie a otaczajaca cisza zaczyna cie dobijac:(

Gość kszyszowka
no wlasnie zastanawiam sie jak to bedzie, bo mieszkalam sama 3 miesiace i bylo bardzo dobrze, ale teraz bede mieszkala sama przez ponad rok i troche sie boje, ze faktycznie bede sie czula troche samotna, mam sporo znajomych, ktorzy zawsze mnie odwiedzali i beda odwiedzac, ale noce w dalszym ciagu beda samotne.

Gość lubiewo
mika, a tam opowiadasz. W piatek byli u mnie sasiedzi, w sobote przyjechak kumpel z krakowa, w niedziele wyjechal. W niedziele przyjechal mnie odwiedzic byly sasiad, wczoraj pojechal. W miedzyczasie dwie noce byla moja partnerka. Dzis mialem juz 3ch gosci i wreszcie mam pierwszy w tym tygodniu spokojny wieczor, ze moge polozyc sie wczesniej spac i rano byc cycus glancus.

Gość chlopczykx
a ja myslalem ze kobiety tylko dochodza do orgazow a wnioski pozostawiaja mezczyznom

Gość lubiewo
Brzydula, zebys wiedziala. Czasem, kiedy patrze na to trzezwym okiem(rano), trafia mnie :P Ale jutro ide precz, do znajomego. U niego zrobimy pierdolnik. Wreszcie bede mial wiecej niz przez 3h porzadek ;P