Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z innej krainy

Pytanie do doświadczonych :)

Polecane posty

Jutro robie test ciążowy, bo coś mi sie uroiło, że chyba jestem w ciąży. Wiem ze to test i pozniejsza wizyta u ginekologa na 100 % potwierdzi, ale ja jestem troche niecierpilwa. Podpowiedzcie jak to widzicie. Moje objawy: - nudnosci poranne - ból głowy - ślinotok (w nocy) - nerwowosc Okres powinnam dostac za tydzien (ostatnie miesiączki były wszystkie normalne i regularne). Jejku juz nie wiem co myslec....

Gość za wczesnie na test
nie rób jutro bo nie wyjdzie. jak masz dostać okres za tydz to test zrób za tydz.

Gość młoda mama Aneczki
Skoro okres ma przyjść za tydzień to nawet jeśli jesteś w ciązy test raczej nie wyjdzie skoro chcesz go zrobić JUŻ jutro. Poczekaj przynajmniej do dnia spodziewanej miesiączki

Dziekuje za odp. Jestem raczkująca w tym temacie wiec przepraszam jesli moje watpliwosci wydały sie Wam niedorzeczne. Mozliwie zebym mogla sobie wmoiwc objawy?

Jesli do spodziewanej @ został tydzień, to jest wręcz niemożliwe, żebyś miała objawy ciąży już;) szybciej są to objawy właśnie nadchodzącej @. A niektóre faktycznie mogłaś sobie zwyczajnie wmówić. I nie przepraszaj, że pytasz, w koncu kto pyta nie błądzi a praktyczną wiedzę skadś trzeba czerpać;)

Gość różnie to bywa :P
Ja miałam objawy na tydzień przed miesiączką (dodam, że @ miałam nie zawsze regularnie). Co prawda nie chciało mi się wierzyć, że mogę być w ciąży, ale na 3 dni przed terminem zrobiłam test i był pozytywny (obecnie 36 tydz) :). Życzę powodzenia!