Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmąconakonwaliami

Czy ludzie nieśmiali wyglądali na mniej inteligentnych ?

Polecane posty

Gość Zmąconakonwaliami

Jak sądzicie ?

Gość lisiczkapiękna
trochę pewnie tak...choć pózniej wszystko się zmienia jak osoba nieśmiała się ośmieli;)

Gość na mniej inteligentnych
wyglądają karki w dresie

Gość maliboo
inteligencje powierzchownie wiekszosc ludzi ocenia jako refleks, blysk dowipu, przebojowosc i dlatego niesmiali traca powiezialabym, ze u ludzi niesmialych inteligencja emocjonalna moze byc postrzgana jako niska

Gość Zmąconakonwaliami
No właśnie, ja mam wrażenie, że wyglądam na osobę mniej inteligentną i zaradną niż jestem w rzeczywistości. Łatwo wpadam w stres, często nie mogę się skoncentrować, łamie mi się głos.

Gość Zmąconakonwaliami
Wyglądają' - do tematu wkradła się literówka, przepraszam.

Gość Milaaaa20
No niestety tak;( bo przez swoją nieśmiałość czasami popełnia sie gafy, nie wie jak zachować się w nagłej sytuacji, nieśmiałość poprostu odbiera rozum momentami. Przez to wygląda się na mniej zaradnego a tym samym na mniej inteligentnego. Na początku każdej nowej szkoły ludzie z grupy sie dziwili z początku że mam bardzo dobre oceny i nie tylko oni więc mieli mnie za głupszą ;( poprostu nie wybijam sie z otoczenia

Gość to dziwne co piszecie
Mam koleżankę bardzo pewną siebie, przebojową i często słyszałam od osób trzecich że inteligencją to ona pewnie nie grzeszy. Znam ją dosyć długo i wiem że to nie głupia dziewczyna. Za to ja jestem nieśmiała, spokojna i ludzie po dłuższej znajomości mówią mi że na pierwszy rzut oka widać że nie jestem tępa i pusta. Nie wiem od czego to zależy