Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

racjonalistka

vigantol-witamina D wycofana-zanieczyszczenie chemicznie!

Polecane posty

slyszalyscie o tym? http://www.polskieradio.pl/wiadomosci/kraj/artykul189072.html po prostu szlag mnie trafia, caly czas stosowalam to g.owno, czlowiek stara sie dac dziecku co najlepsze, zdrowe, ekologiczne a ten pie.rdolony kartel farmaceutyczny jaja sobie robi, niby napisali, ze nie ma ryzyka bo niewielkie zanieczyszczenia, ale skoro to takie bezpieczne to po co wycofali? nie moga powiedziec, ze truli nasze dzieci bo panika by wybuchla, wszystkie te leki, szczepionki to jeden wielki znak zapytania

wlasnie widzialam w wiadomosciach ja na szczescie dawalam wita D a teraz devikap:) no ale pieron wie oco tak naprawde chodzi

dla mnie nie do pomyslenia jest ze dopuscili to do uzytku, przeciez leki to powinny przechodzic mega surowe kontrole, a skoro teraz wyszlo, ze to syf to powinni kare zaplacic w milionach

Gość echhhhhh przeczulone mamuski
nie wczuwajcie sie tak.poczytajcie w czym tkwi problem

Gość ja też zostaje
karą już będzie (i to milionową) to, że straci mnóstwo nabywców! nie wiem o co tam chodzi, nie wczuwam się, bo akurat też dawałam vita D :)

no tak straca nabywcow ale to rezultat ich zaniedbania, a za to zaniedbanie powinni dodatkowo zaplacic, przeciez to nie cukierek zanieczyszczony orzeszkiem tylko lek zanieczyszczony chemicznie