Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uikutjyhtg

Czy nie obrzydza was mezczyzn zapach kobiety w dni plodne?

Polecane posty

Gość uikutjyhtg

Na wstepie powiem ze jestem w 100% zdrowa ale w dni plodne oprocz tego ze mam w majtkach powodz to sluz ma bardzo intensywny specyficzny zapach ktory mi sie osobicie nie podoba i z tego powodu krepuje sie piescic z facetem :O

jeśli nie dbają o higienę to obrzydza, a jeśli dbają to jest ok:)

Gość uikutjyhtg
Dbam oczywiscie, lecz nawet po kapieli 15-30 min i czuc. Tak intensywnie jest przez okolo tydzien w ciagu dni plodnych, potem znow jest normalnie. W ciagu tego tygodnia musze idac do pracy zakladac tampon bo ten zapach czuje stojac :O Nie mowiac juz jak siedze dluzej na krzesle

a może jesteś przewrażliwiona tylko? Twój facet nic Ci nie mówi?

Gość pseudomin
miałem kiedyś koleżanke w pracy zawsze jak miała okres to czułem taki drażniący tępy zapach nie był to zapach ala z kutra rybackiego nieświeży śledz :O ale był na tyle duszący wręcz że brało mnie na wymioty nigdy jej nie zwróciłem uwagi bo to była kierowniczka eech dobrze że sie ta trauma skończyła :O

kiedyś też miałem dziewczynę co dostała okres i nie wiem czy się nie umyła czy co bo tez tak zaczęło walić od niej że aż mnie skręcało, ale głupio mi było jej zwrócić uwagę wtedy

Gość jorgos
No to kurwa o co wam chodzi ??? O dni płodne czy o okres ??? Zdecydować się do kurwy nędzy a nie pierdolić od rzeczy.

Gość uikutjyhtg
No właśnie, mi chodzi o okres, który właśnie mam w dni płodne. Idioto, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Gość Palec jebalec;DD
jorgos tylko się uczyć anatomii kobietki:)) Tak miedzy nami sa specjalne (tzn tak jak by perfumki na cipke nie wiem jak to sie nazywa) i w jakims to stopniu powinno pomuc a zapaszek to norma i on zawsze byl jest i bedzie;) tak ze glowa do gory i bara bara:)

Gość nie wiem bo są kobiety chyba
i są kobiety mam faceta teraz, jesteśmy razem 4 lata i to mój najlepszy partner w łóżku i ja chyba jego partnerką, jego brzydziło wcześniej jak exy robiły mu loda i chciały się z nim później całować, u nas tego nie ma. Kolega się jemu żalił, że jak robi minetkę swojej kobiecie, to zawsze jedzie mu rybami, nawet jak jest po kąpieli. Mój mi robi często i mówi, że uwielbia, nawet jak nic nie ma w zamian. Potem mnie całuje i jest super, nie wiem od czego to zależy.

Gość Palec jebalec;DD
Od minetki to polecam rożne zele smakowe durexa:D 100% gwarancja :P i facecik chętniej cipeczke wyliże:P

Gość kółko i krzyżyk
cos ci sie chyba pomieszało

Gość Palec jebalec;DD
Chodzilo mi w tym up o minetke:P tzn smak cipki :P wiadomo ze samku nie narobisz jak dziewczyna ma okres....

Gość Palec jebalec;DD
NP lap masz tu zelik ktory sam uzywalem Flutschi - Das Original 50 ml Flutschi żel, przeznaczony do nawilżania intymnych części ciała oraz erotycznych zabawek o wspaniałym orientalnym zapachu ambry! Tuba: 50 ml. :DDD i smak tez ma^^ testować tylko;*

Gość kółko i krzyżyk
Ja tam sie perfumować nie muszę, mój facet chetnie liże :) nawet jak nie ma nic w zamian :P

Gość Palec jebalec;DD
Takie myślenie:P a nie chciała byś zęby mu było przyjemniej:P?? Tym samym by się bardziej starał Ci dogodzić:)

Gość kółko i krzyżyk
Wcześniej nie robiłam mu bo sie troche brzydziłam :( ale teraz już sie przyzwyczaiłam i nawet fajnie smakuje :P więc też jemu jest przyjemnie :)