Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetti*26

ile gotować pierogi z mięsem surowym?

Polecane posty

Gość Anetti*26
nie za krótko? myślałam o 15, jak pyzy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bo zaraz mi siądzie..!
jak są małe to myślę, że 6min starczy.a jak duże to 8min.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cooozaaaaglup
do pierogów nie wsadza sie surowego miesa!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego surowe?
zanim ugotuje sie mięso , pierogi się rozgotują! Farsz robimu z miesa ugotowanego , pierogi gotuje sie tak jak makaron - wypłyną , chwile gotujemy zalewamy zimną wodą , czekamy az wypłyną i odcedzamy.smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pierogi dobre tylko z surowego po wyplynieciu do mrzenia a do jedzenia 20 :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pierwszy raz słysze żeby robić pierogi z surowym miesem :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bez problemu można robić z surowym Wtedy tak jak pielmienie zatrzymują cały smak i aromat w środku :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To widocznie mało słyszycie skoro nikt nie słyszał o pierogach z surowym mięsem... Jest to dużo smaczniejsze rozwiązanie biorąc pod uwagę fakt że aromaty pozostają w środku pieroga, a co więcej pierożki są soczyste... Pierogi z mięsem gotowanym wcześniej nie dorównują niestety tym przygotowywanym z mięsa świeżego. A teraz najważniejsze: są trudniejsze do przygotowania, gotuje się chwilkę dosłownie dłużej ale smak odwdzięcza się za poświęcony czas i pracę...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×