Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el mudo

zycie w uk

Polecane posty

Gość el mudo

ja mam 22 lata ,prace ,samochod ,mieszkanie i mozliwosc pomocy :) nie chodzi mi o wymalowana tepa dupe tylko normalna dziewczyna ktora nie widzi perspektyw w pl mieszkam w uk od 4 lat i wiem ze samemu jest ciezko do czegos dojsc czy uwazacie ze znalazlaby sie dziewczyna ktora skorzysta z takiej oferty? jakby co to zostawcie kontakt:)

Gość szczerze to jako normalna
dziewczyna w zyciu bym nie pojechala bo to po prostu jest sponsoring :P Wiec jak chcesz miec normalna to z mozliwoscia "pomocy" sie az tak nie afiszuj :D A tak pytanie - jestes mlody i ambitny, spotkales sie z jakimis przejawami rasizmu? Jak sa teraz Brytyjczycy nastawieni do Polakow? Bo planuje przeniesc sie do UK ale nie wiem czy chce sie denerwowac "docinkami"

Gość taktakk
- jestes mlody i ambitny mlody i ambitny nie musialby uciekac sie do sponsoringu, bo bez problemu znalazlby dziewczyne w uk:D

Gość przeciez pies ma
ambicja to praca i chec osiagniecia czegos w zyciu, nie wiem co ma miec niby ambicja do sponsoringu? To tylko niektore kobiety maja "ambicje" zlapac meza :P Dla normalnych osob slowo to zwiazane jest tylko i wylacznie z zyciem zawodowym

Gość el mudo
o docinki martwic sie raczej nie musisz , w fabrykach moze sie zdazyc ze durny angol ci cos powie typu stupid polish ale mozna latwo ich zgasic. szukam w ten sposob dziewczyny tylko z tego wzgledu ze nie ma tu fajnych , normalnych polek w stanie wolnym a ja pracuje 12 - 14 h dziennie i nie mam czasu na poszukiwania

Gość el mudo
i wcale nie szukam panienki do sponsoringu , poprostu wiem ze nie kazda dziewczyna ktora skonczyla szkole ma od tak z 800 funtow na start w uk a do tego bilet itp . latwo powiedziec ze wyjezdzam ale bez czegos na start ,bez kogos kto pomoze jest naprawde ciezko sam przez pierwsze 3 miechy jadlem tylko fasolke z puszki bo bylo ciezko

Gość el mudo
a co do mojej ambitnosci to wiadomo ze jestem gdybym nie byl nie mial bym teraz mozliwosci jak to mowicie "sponsoringu" :)

Gość inventail
a kolego po co komu chlop, ktory pracuje po 12-14 h dziennie? jaki z niego pozytek? ani wysjc razem do kina, z seksu pewnei tez nici bo przychodzi styrany z roboty, pewnie takiemu panu trzeba podac jedzonko pod nos, uprac, zakupy zrobic....hm..szukasz moze nie dziewczyny, ale pomocy domowej hihih

Gość el mudo
pracuje tyle godzin ale tylko 4 dni w tygodniu ,3 mam wolne , nie pracuje na budowie czy w fabryce . w ciagu dnia wiecej czasu zajmuje mi przemieszczanie sie z punktu do punktu

Gość alpha girl28
polki sa fajne w uk ale takie szukaja fajnych facetow a nie skapych roboli,

Gość Lili... :)
autorze ja zastanawiam się od jakiegoś czasu nad wyjazdem na wyspy :) tylko ja tam nikogo nie mam kto by mi pomógł na starcie, jechałabym sama i troche się tego boje :) ja 22 lata, z małego miasta bez perspektyw

Gość youuuuuu
popieram w uk sa fajne polki ,zdecydowanie:)

Gość lody z bekonem
no cóż gdybym nie była zajęta, byłabym przed 30tka i mocno zdesperowaną kobietą traktująca seks przedmiotowo to bym przystała na twoja propozycję...ale jestem młodsza od ciebie i na razie sama próbuję do wszystkiego dojść owocnych poszukiwan ;P