Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos czego nie kumam

dlaczego zoofilia jest zabroniona??

Polecane posty

Gość cos czego nie kumam

na tym forum i w ogóle /??

Gość asdad
a ty uwazasz zoofilie za cos normalnego?

Gość odpowiem ......
bo zoofilia jest zboczeniem ...uważasz że to normalne że ludzie uprawiają sex ze zwierzętami ?

Gość cos czego nie kumam
a czy z biedronka mozna fiku miku bara bara figo fago ?

Gość Alena contortionist
zabroniona? ale prawnie? no nie wiem, podaj mi fragment kodeksu prawnego. uważam, że nie powinno być zabronione, ale pod warunkiem, że dane zwierzę się zgadza.

Gość olga____katowice
mnie raz przeleciał pies spory wilczurowaty i nie protestowałam chociaż mi sie nie bardzo podobało ale nie bede donosiła na policje bo jeszcze go uśpią a to pies babci

Gość A K I M A
Pewnie tak kochasz swoją suczkę,że musisz ją wyruchać :D????

Gość basiuulek
ponieważ za mało jest zoofilów wśród rządzących. Zobacz, homoseksualizm przeszedł.

Gość studentkaaaaaaaaa
cos czego nie kumam Nie kumam, np. tatuś uprawiał sex oralny z krową i był nawet zadowolony, przy okazji mleka się napił. No i nie rozumiem dlatego

Gość omenka22
a co się stało z tym chłopakiem co wracając z imprezy zaczepił kucyka > ukarali go ? ja nie wiem czy to karalne

Gość omenka22
aj sorry zapomnialam nie jest karalne ale będzie od 1 stycznia bo wchodzi nowa ustawa i tam będzie zakaz sexu ze zwierzętami więc jak coś to spiesz się ;)

Gość basiuulek
nie ukarali, ponieważ poszkodowany nie stawił się w sądzie i nie złożył zeznań.

Gość Żrę banana
Bo nie ma z niej żadnego pożytku dla ludzkości, identycznie z resztą, jak z homoseksualizmu. Nie wiedzieć czemu ten ostatni nie jest zabroniony. Tak na prawdę, ruchać kozy to możesz sobie np. w Holandii, pod jednym warunkiem abyś tylko nie zrobił krzywdy zwierzęciu.

Gość cos czego nie kumam
a jeśli mam teoretycznie wacka o długości 14 cm to jakiemu zwierzeciu zroibe krzywde?

Gość mgr dupka jelenia
kurde a co z tymi kolesiami co katuja zwierzeta i to jest na porzadku dziennym i nikt nie reaguje np na polskich wsiach????? tym by sie lepiej zajeli a nie stosunkami jakie lacza mnie z moim kotem!!

Gość mgr dupka jelenia
albo np jak babeczka ma ochote i pies tez tak sie sklada, ze napalony? teraz zabraniaja nam seksu z innymi gatunkami a wkrotce np zabronia bialym seksu z murzynami, eskimosami itd ..! kazdy pretekst dobry zeby nas bardziej ograniczac i kontrolowac!

Gość to znęcan się nad zwierzętami
to, że ktoś sobie wmówi, że jego koza odczuwa rozkosz kiedyczuje w dupie śmierdzącego kutasa, to nie znaczy, że tak jest. Jeśli zwierzę jest pełnoletnie i biegły psychiatra stwierdzi jego zdolność do podejmowania samodzielnych decyzji, to z pewnością nikt miłośnika kozy nie ukarze :), ale jak wiemy, koza nie chce się ruchać z właścicielem, tylko nie może się bronić.

Gość Alena contortionist
no dobra ja się przyznam co o tym myślę ja myślę że to jest ok. sama nigdy nie dam się wykorzystać żadnemu człowiekowi!

Gość Alena contortionist
ja przepraszam, to było do mnie? pragnę podkreślić, że w cyrku zwierzęta mają piekło jak nie wiem, a na to nikt nie reaguje! a nawet jak reagują, to nie władze, a zwykli obywatele, którzy zakładają kluby ochrony zwierząt. ZABRANIAĆ TO SIĘ POWINNO WYKORZYSTYWANIU ZWIERZĄT W CYRKU, BO TO JEST DLA NICH DOPIERO MĘKA! A STOSUNKÓW, KTÓRYCH CHCE NIE TYLKO CZŁOWIEK, ALE I OCZYWIŚCIE TAKŻE DANE ZWIERZĘ, TO NIE JEST ŻADNĄ MĘCZARNIĄ I TEGO NIE POWINIEN SIĘ NIKT CZEPIAĆ. NO, CHYBA ŻE ZWIERZĘ NIE CHCE. LUDZIE, WŁADZE, ZABIERZCIE SIĘ LEPIEJ ZA TO, CO NAPRAWDĘ JEST TRAGICZNE!

Gość gość
Jesli kobiety oszczedzaja swoje dziurki ,to zwierzeta zastepuja .a co nie moga ? Jest o wiele gorsze jesli konie ciagna fure wegla pod gorke .

Gość gość
Kiedyś w długie rejsy zabierano kozę i wszyscy mogli z nią się kochać. Teraz bierze się gumową lalkę.